Gogosari in bulion

de diaconta in Conserve, 29 Sep 2010 | 24380 vizualizari

COMENTARII (34)

Corinuta 1

29.09.2010, 17:45

in bulion!

diaconta 1

29.09.2010, 17:46

Da Corina,tare buni sunt asa,cu sosul acela dulce-acrisor

Corinuta 1

29.09.2010, 17:48

Mi se pare interesant ptr ca n-am mai vazut.......de fapt aici vezi multe noutati, ce mai!

diaconta 1

29.09.2010, 17:51

Cand am pus prima data si am avut musafiri,a fost adevarata isterie s-au terminat cat ai clipi

Bucataras Medi 1

29.09.2010, 17:54

direct la favorite cu ea.........merg bine cu pilaful lui Gaby, nu Dia?...................

Rocsi 1

29.09.2010, 17:56

mmm...deliciosi

diaconta 1

29.09.2010, 18:25

Minunat merg cu pilaful Medi daca tot m-a poftit la masa ,nu pot sa merg cu mana goala

Ina 1

29.09.2010, 18:29

Mi-a luat-o inainteeeeeeeeee Si eu fac reteta asta, exact asa, doar ca-i pun fierbinti la borcane, sa se faca vid pana la racire Este excelentaaaa!!!! Daca pui sosul peste cartofi prajiti sau omleta....

Ina 1

29.09.2010, 18:30

Deci pun un pont : faceti-o cu incredere, merita!

kamy 1

29.09.2010, 18:34

si asa nu am pus inca gogosari pt iarna...asa-i pun

ionix 1

29.09.2010, 18:45

n-am papat pana acum asa ceva... dar sigur mi-ar placea

diaconta 1

29.09.2010, 18:55

Mersi Ina deci am fost mai harnicutatare buuuuuuuuni mai sunt

diaconta 1

29.09.2010, 18:56

Kamy poti sa-i incerci cu incredere,nu-i o reteta pretentioasa si se fac repede

diaconta 1

29.09.2010, 18:57

Ionix sa stii ca's buni

kamy 1

29.09.2010, 19:26

asa fac pt ca ,noi punem aici retetele care ne plac,asa ca ...ma gandesc ca garantat sunt bune toate

Laly 1

29.09.2010, 19:32

Ce bine arata

Ina 1

29.09.2010, 19:45

Dia', eu vroiam sa pun reteta, ca nu credeam ca o mai face cineva asa

diaconta 1

29.09.2010, 19:52

Ina,noi o facem de cativa ani mereuNasa mea ne-a rugat intr-un an sa-i punem portie tripla

ela 1

29.09.2010, 20:06

ce bunatate......

La Ancuta 1

29.09.2010, 23:41

Foarte interesant. Nu am mai mancat pana acum. Trebuie neaparat incercata

vero_closca 1

30.09.2010, 08:39

deliciosi cred ca sunt!ieri am cumparat un sac de gogosari asa ca pot sa incerc si aceasta reteta!las furculitele!

diaconta 1

30.09.2010, 17:55

Multumesc Vero poti sa incerci cu incredere multumesc Postavaru

nadina73 1

02.10.2010, 02:25

super 5 f

diaconta 1

02.10.2010, 10:47

mersi Nadina excelenti sunt

danytimo 1

06.10.2010, 11:14

Sunt intr-adevar bestiali, am facut si eu dar putin modificata reteta(am pus suc de rosii facut in casa si i-am asezat fierbinti in borcane).Vreau sa spun ca a desfacut sotul meu un borcan si azi m-a pus sa mai fac inca o reteta.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zarzavat pentru bors