Gingerata

de Corinuta in Bauturi, 9 Iul 2011 | 5941 vizualizari

COMENTARII (11)

mihaelaM 1

09.07.2011, 16:37

Corinuta 1

09.07.2011, 16:41

diaconta 1

09.07.2011, 16:51

merge merge cum nu

Rocsi 1

09.07.2011, 17:56

hai sa bem un paharel,sa ne veselim nitzel

madi_marin 1

09.07.2011, 18:25

interesant..... chiar am o radacina de ghimbir si nu prea stiam ce sa fac cu ea..... super idee mi-ai dat.......multumesc.....

gaby_duceag 1

09.07.2011, 18:35

Bine ai revenit)))))))))))
be cu mine!)))))))

RuxyRux 1

09.07.2011, 19:59

Minunataaa...si eu o fac mereu si o savurez de fiecare data cu aceeasi mare placere...

Mitinita 1

09.07.2011, 23:42

super eu mai faceam un sirop din ghimbir,dar ideea ta e mai rapida

Corinuta 1

09.07.2011, 23:59

Dia
Rocsi, daca zici tu
Madi, ma bucur tare mult ca-ti place
Beu si cu tine!
Ruxy draga, te pup
Adina, multumesc

divainbucatarie 1

11.07.2011, 09:52

Corinuta 1

11.07.2011, 10:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Smoothie de kiwi şi mere