Ghiveci de legume

de susu in Mancaruri de post, 10 Mar 2010 | 23216 vizualizari

COMENTARII (11)

violette 1

11.03.2010, 14:08

O bunatate de mancare.... si foarte sanatoasa!

gaby_duceag 1

16.03.2010, 07:23

super sanatos!bravo

Dana Cristea - pusikmea 1

24.03.2010, 21:25

delicios

coco 1

12.04.2010, 18:14

super bun

madi_marin 1

12.04.2010, 18:50

super bun......... chiar ma gandeam zilele astea sa pun si eu de un ghiveci, ca nu am mai facut de mult si parca mi-e pofta.....

madi_marin 1

13.04.2010, 11:37

si chiar o sa fac in week-end ca garnitura pe langa un piept de pui la gratar....

claudeaux 1

28.03.2012, 10:28

ce inseamna:vinata o curat "pajama"?

susu 1

02.05.2012, 22:34

adica nu se curata toata coaja ci o dunga da una ba sa se vada frumos

diaconta 1

02.05.2012, 22:39

Susu,ce dor mi-a fost de tine

susu 1

02.05.2012, 23:07

diaconta iti multumesc dar nu mai am timp sa intru, acum vroiam sa mai vad din retete

diaconta 1

02.05.2012, 23:09

te inteleg perfect,nici eu nu prea mai am timp

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Conopida in sos de rosii