Ghiveci de legume

de ExploraCuisine in Mancaruri de post, 17 Mar 2011 | 24739 vizualizari

COMENTARII (16)

Ligia Bxl 1

17.03.2011, 21:31

ooo ador ghiveciul

La Ancuta 1

17.03.2011, 21:36

tare mult imi place

kamy 1

17.03.2011, 21:47

tare buuun da pun o fleica langa mi-s carnivora

cismaru_nicoleta 1

17.03.2011, 22:56

Si eu tot ca si Kamytzu...cu carnea nu cu ouale ...
Arata bine ghiveciul...e bun si doar asa pe paine

marcela1979 1

17.03.2011, 23:57

bun bun

ExploraCuisine 1

18.03.2011, 01:39

Multumesc fetelor, noi mancam cu oua ochiuri sau cu ceva carnita, sau chiar si simplu cand ne e pofta tare

mamaieelena 1

18.03.2011, 07:29

MotanLaOale 1

18.03.2011, 07:59

Rocsi 1

18.03.2011, 10:44

Lau 1

18.03.2011, 13:42

bunaaaaa

LUK 1

19.03.2011, 13:57

bun bun

ExploraCuisine 1

19.03.2011, 19:37

Simplu si bun!

elena1988 1

20.03.2011, 15:29

bunnnnnn

Bya Ralu 1

31.07.2013, 12:07

ce-mi place cum arata!favo

Patricia Iordache 1

31.07.2013, 13:11

Am trecut la favorite si o sa incerc si eu reteta zilele acestea!

babi5 1

31.07.2013, 18:48

Tare bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole galbena scazuta