Ghiveci cu dovlecei

de deliciousflavours in Mancaruri de legume, 4 Sep 2012 | 15253 vizualizari

COMENTARII (19)

Bucataras Medi 1

04.09.2012, 14:53

place.

Lau 1

04.09.2012, 14:57

bine arata

Angelina_Elena 1

04.09.2012, 15:14

ce culori frumoase

T I M E A 1

04.09.2012, 15:23

imi place mult si mie

Georgiana78 1

04.09.2012, 15:35

arata bine!....

Poliana 1

04.09.2012, 15:46

E cu dovlecel, normal ca-mi place!

Laly 1

04.09.2012, 16:28

Ce bunatate si ce culori

alldaycooking 1

04.09.2012, 16:31

ce bine arata!

Lorra 1

04.09.2012, 17:41

Papa bunnnnn si ce bine arata

Sim0na 1

04.09.2012, 18:30

Ce culori frumoase! Delicios trebuie sa fie!

gaby_gabytza 1

04.09.2012, 18:46

ce colorat e

MotanLaOale 1

04.09.2012, 19:04

lilik 1

04.09.2012, 19:18

BuburuzaBubu 1

04.09.2012, 19:26

mmmm ce bunatate

Maria68 1

04.09.2012, 20:00

tare bun

Rocsi 1

04.09.2012, 20:29

Asta e pe placul iubitului!!!

iry-gabriela 1

04.09.2012, 20:34

ce bunatate de ghiveci ai facut!

adry88 1

06.09.2012, 11:57

place

deliciousflavours 1

06.09.2012, 17:30

mersi dragelor, va pup cu drag!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume (leci)