Ghebe la slow cooker Crock-Pot

de Constelatialeu in Slow Cooker, 14 Oct 2019 | 2270 vizualizari

COMENTARII (16)

Gherca Daniela 1

14.10.2019, 17:10

Mitinita 1

14.10.2019, 17:12

Cum sta aia din mijloc, mandra si dreapta )

Constelatialeu 1

14.10.2019, 17:12

E tapana....

laura_n 1

14.10.2019, 18:02

Imi ploua-n gura

Constelatialeu 1

14.10.2019, 18:03

Am eu o umbrela mare si verde...

Razvan Constantinescu 1

14.10.2019, 18:04

simona72 1

14.10.2019, 18:15

Eu le-aș mânca cu mămăligă mor de poftă

Constelatialeu 1

14.10.2019, 18:32

Simonete, cu mamaliga rece le-am mancat, a mers la marele fix...

MotanLaOale 1

14.10.2019, 18:36

bune tare

madi_marin 1

14.10.2019, 18:54

Si mie imi plac, dar sa le testeze altcineva inainte

Constelatialeu 1

14.10.2019, 19:07

Le-am testat eu, vrei si tu acum ?

Adi 1

14.10.2019, 19:25

Bune!

Panacris 1

14.10.2019, 20:51

Buneeee, buneeeee și deloc nebune! Trebuie să-l scot și eu pe Alin la înaintare! )

Rocsi 1

14.10.2019, 22:08

Asa o tocanita de ghebe o sa fac si eu pe miercuri!

Catalina L 1

14.10.2019, 22:37

ce bun, simplu si fara carnita ?

dantes 1

15.10.2019, 14:38

Bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovleac copt, umplut cu nuca, si dulceata de cirese amare la slow cooker Crock-Pot 4,7 L