Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Panacris in Mancaruri de post, 29 Aug 2013 | 5991 vizualizari
Valclaudia 1
tre' sa fie tare bune, cu usturoi mult.... Mmmmm.....
Lia_ 1
in poza ta arata ghebele astea ca o mare minune si cu gandul la usturoi dar n-am inteles cu fiertul de doua ori ... adica arunci prima apa dupa cateva clocote? de ce?
Panacris 1
Lia1 deoarece au fost conservate în sare și sunt foarte sărate
mamaieelena 1
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 8
de RODIMUR 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 12:56
ieri la 09:39
pe 12.12 la 22:24
pe 12.12 la 11:14
pe 11.12 la 11:29
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
brunetica 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Bia27 1
Adele 4
359 puncte
Sidy 1
203 puncte
MotanLaOale 8
169 puncte
miki_a 1
106 puncte
Valclaudia 9
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
de Bucataras 6
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Rocsi 9
de mirela0911 8
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!