Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Zamfira in Dulceata / Gem, 22 Iul 2012 | 6665 vizualizari
Zamfira 1
revin mai tarziu cu poze
iry-gabriela 1
se pune si aspirina?????nu am mai auzit dar daca tu ai pus sigur nu are ce sa ii faca rau...
aspirina are rol conservant - (izolant) al mucegaiului...,,,cred ca e mai ok decat...sa nu dau nume de marci comerciale
Angelina_Elena 1
in loc de conservant se poate pune aspirina
Merisor 1
foarte bine Zamfira, eu pun si la bulion sau rosii pentru iarna aspirina
poate e mai ok...am invatat asta de la bunica...oho..de mult, de mult...anii 1980...atunci nu prea erau conservanti pe la noi...poate doar daca aducea cineva din strainatate
T I M E A 1
da si eu stiam de aspirina pe vremuri . In loc de conservant! noi nu folosim nici un conservant , se tine si asa si inca f bine
Bya Ralu 1
bun!!!!
BuburuzaBubu 1
mmmm ce bunatate
MotanLaOale 1
Sim0na 1
O minunatie de dulceata!!
diaconta 1
imi place foarte mult ,dar nu suport semintele in dulceata/gem
gaby_gabytza 1
Delicioasa
Lau 1
delicioasa
laura_n 1
mama, este bestiala,am facut si eu
Bucataras Medi 1
wow.............bunaciune de bunaciune..........ce combinatie minunata.
mamaieelena 1
Bunica 1
Foarte bun! Sa stii ca daca se tin in cuptor 25-30 min.nu trebuia sa le mai pui aspirina Gemul sau dulceata de zmeura le ador
Maria68 1
foarte bun
Rocsi 1
Multumesc!!!
dantes 1
imi place de zmeura
si mie imi place zmeura
Dana_Retetegg 1
Mmmm, ce aromeee
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:07
ieri la 10:46
pe 26.11 la 15:27
pe 26.11 la 09:33
pe 25.11 la 10:37
10 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
6 voturi
5 voturi
vasimur
oanapl
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!