Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de kamy in Dulceata / Gem, 24 Mai 2011 | 7203 vizualizari
kamy 1
mona...cel mai bun compot e cel de rabarbar
ruxy...multumesc
cris....multumesc
diaconta 1
bun bun buuuuuuuuuuuuuuuun
dia...buuuun
Anamaria7 1
ce culoare puternica! de la afine?... sau chiar se face asa doar de la rabarbar?
ana...e de la afine cu zaharul asta nu fierb mult gemurile si cred ca asta de rabarbar ar fi ramas verde ms
adry88 1
foarte bun
MotanLaOale 1
trebuie sa fie bun nu am mancat niciodata
eduard....asa-i
vladimir....bun bun
gaby_gabytza 1
gabytza....ms
Bucataras Medi 1
ce culoare frumoasa..............
medi....multumesc
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:37
ieri la 20:44
pe 22.11 la 16:33
pe 22.11 la 16:03
pe 22.11 la 12:08
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
de Panacris 9
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
Bucataras
Caty 3
2052 puncte
Rocsi 9
1250 puncte
vasimur 4
1198 puncte
oanapl 7
1103 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!