Gem de cireşe

de diaconta in Dulceata / Gem, 6 Iul 2014 | 3571 vizualizari

COMENTARII (27)

Angelina_Elena 1

06.07.2014, 21:48

Ce culoare frumoasa!

Cris2711 1

06.07.2014, 21:48

La o clatita numai bun)

Rocsi 1

06.07.2014, 21:59

Foarte bun!

Bunica 1

06.07.2014, 22:08

Ce sa zic?O fi bun si cu zahar gelifiant,dar prefer sa-l fac asa cumstiu eu

MotanLaOale 1

06.07.2014, 22:08

bun bun

reisnaor_2006 1

06.07.2014, 22:10

il ador,un deliciu

diaconta 1

06.07.2014, 22:15

Bunica,fiecare e liber sa aleaga varianta care-i convine.Eu fac intr-un fel sau altul in functie de fructe.
Zmeura spre exemplu,care e atat de delicata,nu as putea s-o fierb in mod traditional ,pana se ingroasa.

Constelatialeu 1

06.07.2014, 22:21

Die,daca zic ceva ma fugaresti..ca ti-am luat frica....

T I M E A 1

06.07.2014, 22:22

sigur e bun oricum si da e alegerea fiecaruia cum face. Cu siguranta nu as refuza sa mananc egal cum e facut

- Andreea - 1

06.07.2014, 22:27

Bun

diaconta 1

06.07.2014, 22:28

Cleme,poti sa zici )) accept pareri pro si contra,nu-mi plac alea transante ca la mine se gasesc gemuri/dulceturi pregatite in toate felurile.

diaconta 1

06.07.2014, 22:29

Timi si eu zic la fel.Chiar nu vad nici o problema daca e bun.
La fel nu am nici o retinere de a folosi gelatina pentru prajituri daca rezultatul e ceea ce vreau.

T I M E A 1

06.07.2014, 22:30

Asa e, eu doar la cantitatea de zahar umblu mereu. Pun tot mai putin Vad eu daca se tine, oricum fac 2-3 borcanase, grosul il face mama din ce are prin gradina

diaconta 1

06.07.2014, 22:32

Timea,asta este un alt motiv pentru care imi place varianta asta.Nu e nevoie de prea mult zahar si are consistenta foarte buna

T I M E A 1

06.07.2014, 22:45

Mama mea de cand lumea face niste dulceturi minunate si pune aprox 400 gr zahar la un kg de fruct. Toata lumea vrea gem de la mama ca e mai bun cica, dar nimeni nu se inteaba de ce Pt ca nu e doar zahar ci fructe. Eu pun si mai putin acum si tot sunt bune si prietenele il mananca cu drag

Constelatialeu 1

06.07.2014, 22:54

Die,eu am zis ca doar nu mi-a placut si ca nu mai folosesc pe viitor...prea arata ca o gelatina....dar gusturile nu se discuta...

diaconta 1

07.07.2014, 08:39

Cleme,sunt de acord cu tine

anca_rm 1

07.07.2014, 08:45

super reteta ta , Dia trimite-mi si mie un borcanel mic mic

simona72 1

07.07.2014, 09:27

Supeeer!

diaconta 1

07.07.2014, 10:27

Anca

diaconta 1

07.07.2014, 10:27

Simona

MOKUSKA 1

07.07.2014, 10:51

O bunatate

Pushaa 1

07.07.2014, 11:05

MIUTA 1

07.07.2014, 13:42

Arata suuuuper bine !Delicioasa!

mamaieelena 1

07.07.2014, 20:26

deosebit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de cirese