Gem de capsuni

de gaby_duceag in Dulceata / Gem, 31 Mai 2011 | 7196 vizualizari

COMENTARII (90)

adry88 1

01.06.2011, 10:46

Rocsi 1

01.06.2011, 10:50

ti-a iesit faina tare..bravo gospodino..eu le tin in beci deci necesita un strop de conservant ..dar stai sa se ieftineasca capsunile sa fac si eu,dac nu ciuicu

MIUTA 1

01.06.2011, 11:04

Arata super,imi place am pus reteta la favorite sa fac si eu

mirela0911 1

01.06.2011, 13:02

foarte frumoasa e, ce culoare

madi_marin 1

01.06.2011, 13:21

ce culoare minunata.... si gustul e inegalabil....

Corinuta 1

01.06.2011, 14:10

Ma duc sa ''gem'' si eu de caldura in bucatarie
Mi-am luat 4 kg de capsuni sa fac gem.......

marcela1979 1

01.06.2011, 14:22

ce bine arata,la mine face mama cu capsuni din gradina proprie

divainbucatarie 1

01.06.2011, 15:15

Eu nu inteleg, dupa ce ne dai cu gemul pe la nas ne ameninti cu demisia?

divainbucatarie 1

01.06.2011, 15:15

By the way: felicitari, este minunat!

gaby_duceag 1

01.06.2011, 15:28

cristina )))
uite d-aia ca mi s-o pus pata )))

ms , tuturor acelora care mi-ati adresat laude si cuvinte de bine )))

ionela2682 1

01.06.2011, 17:54

Anamaria7 1

01.06.2011, 17:58

vaii, imi lasa gura apaa

diaconta 1

01.06.2011, 18:59

Mih ti-ai facut curaj sa raspunzi bine ca nu te-am pus sa ne si arati

gaby_duceag 1

01.06.2011, 19:28

))))))))))))))))))))hahahahahaha

diaconta 1

01.06.2011, 19:34

oare am fi reusit?
gata ma duc la lucru,pana nu ma pune la fiert cu gemul

Mihaela11_jo 1

01.06.2011, 21:27

gratziela 1

01.06.2011, 21:53

Foarte interesanta reteta. Mi-am propus si eu sa fac saptamana viitoare si marturisesc dupa acum ca ma voi inspira de aici.

Mitinita 1

01.06.2011, 22:05

cum se prelinge dulceata ta

diaconta 1

01.06.2011, 22:18

Miti se prelinge rau ...acuma ramane sa vedem cine ...linge

Ina 1

02.06.2011, 08:00

Imi pare rau ca stric numarul, dar .... Dia', tu la comentariul nr. 69 te-ai gasit sa intrebi cine .... "face curat la locul de munca" ?

rivka 1

02.06.2011, 09:59

hiiii ce bun e! bravo pui! si eu sunt fan gemuri de vreo jumate de an , bun bun, cu paine cu lapte , pe clatite calde, mmmmm.

gaby_duceag 1

02.06.2011, 10:00

acu mi-am fiert lapte si ghici cu ce pap?

rivka 1

02.06.2011, 10:07

foarte bine! asta de casa nici nu se compara cu ala din comertz, si ala poate fii foarte gustos dar pe departe, mie mi-a dar mami ceva ani in urma niste borcane, de piersica, cand am deschis un borcan mirosea 2 zile a gem toata casa....asa era de aromat si bun.

eu le cumpar...dar nah...

aziz 1

02.06.2011, 10:18

eu mi-am prajit o felie de paine, pot imprumuta o lingura de gem de la tine?

gaby_duceag 1

02.06.2011, 10:20

sa dau..sa nu dau...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de caise