Gem de caise cu samburi

de susu in Dulceata / Gem, 17 Sep 2012 | 10539 vizualizari

COMENTARII (13)

Laly 1

17.09.2012, 10:30

Sunt prima,asa vreau si eu un borcanel

diaconta 1

17.09.2012, 10:36

ce frumos arata

mamaieelena 1

17.09.2012, 11:00

imi place

Lau 1

17.09.2012, 11:07

place

Rocsi 1

17.09.2012, 12:26

Este delicios

adry88 1

17.09.2012, 14:32

grozav

MotanLaOale 1

17.09.2012, 19:50

iry-gabriela 1

17.09.2012, 20:12

Sim0na 1

17.09.2012, 22:11

N-am mancat niciodata udlceata cu samburi, dar n-as refuza un borcanel

mihaelar63 1

22.09.2012, 11:16

Daca ai scapat si cu degetele intregi atunci e bine
Super , un gem ,, adevarat ''

gaby_gabytza 1

23.09.2012, 23:05

Constelatialeu 1

26.06.2013, 15:24

Preferatul meu !

octavian1951 1

17.07.2013, 10:16

Vai draga, da' e senzationala prepararea samburilor!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gem de caise