Gem de caise

de Panacris in Dulceata / Gem, 27 Iun 2012 | 5452 vizualizari

COMENTARII (22)

T I M E A 1

27.06.2012, 14:20

deci acum imi faci in ciuda cu dulceata asta care e favorita mea! asta si cea de visine pe care parca vad ca o pui imediat

MotanLaOale 1

27.06.2012, 14:28

buna buna

Panacris 1

27.06.2012, 14:31

Timea, Dulceata de visine, mai pe seara sau maine ca nu am pozele pe pc de la servici!

gaby_duceag 1

27.06.2012, 14:35

ce-mi place
am facut si eu azi dulceata de trandafir, rozu' meu bombon

T I M E A 1

27.06.2012, 14:41

dulceata de trandafiri ...si eu vreau gaby! eu vreau din toate ca eu nu fac

diaconta 1

27.06.2012, 14:43

ce culoare dementiala are
sora mea ne punea pe vremea cand avea caise,acum sunt prea batrani pomii,mai fac fructe doar cate sa manance ei.
mie nu mi-a placut cu sambure

T I M E A 1

27.06.2012, 14:47

cu samburi nu am mancat nici eu niciodata! imi place simplu: caise si zahar cat de putin!

La Ancuta 1

27.06.2012, 15:04

nici eu nu am mancat cu samburi, dar cred ca e buna

Lau 1

27.06.2012, 15:48

ce bine arata

laura_n 1

27.06.2012, 16:17

are o culoare superba! si imi este tare pofta

Bya Ralu 1

27.06.2012, 16:18

super

BuburuzaBubu 1

27.06.2012, 17:51

ela 1

27.06.2012, 18:44

elucubratiiculinare 1

27.06.2012, 18:59

foarte buni sâmburii

Rocsi 1

27.06.2012, 20:13

Bravo gospodina noastra!

iry-gabriela 1

28.06.2012, 05:32

mmmmm ,samburii aceea ii da gemului o aroma de te linge pe degete

Panacris 1

28.06.2012, 07:37

Multumesc pentru aprecieri!

Maria68 1

28.06.2012, 11:34

Sim0na 1

28.06.2012, 14:42

N-am mancat niciodata gem cu samburi.. dar cred ca-i tare bun!

mihaelar63 1

28.06.2012, 15:10

Ce delicioasa cu samburii in ea
Si are o culoare de parca ai pus un crampei de vara si soare in borcane

susu 1

17.07.2012, 19:50

Gata samburii, caisele sunt la frigider cu zahar si maine ii dau bataie. M-am luat dupa reteta ta cu samburii decojiti dar nu-i corect tu ai aparat special eu m-am chinuit ingrozitor sa-i sparg in asa fel incat sa ramana intregi.

Panacris 1

17.07.2012, 21:21

Multumesc Susu! De fapt e o menghina mica, nu un aparat special!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gem de caise