Gem de caise

de Bunica in Dulceata / Gem, 3 Iun 2009 | 37757 vizualizari

COMENTARII (23)

Bunica 1

07.06.2009, 12:12

Daca lasi gemul sa scada jumatate din cantitatea pe care ai pus-o in cratita se pastreaza foarte bine peste iarna.
Daca vrei sa fii sigur ,sigur dupa ce ai pus gemul in borcane si le-ai capsat le bagi in cuptor si le lasi 30min. la foc potrivit.

Bunica 1

07.06.2009, 12:16

Le lasi sa se raceasca in cuptor.Eu nu pun conservant la gem sau la dulceata. Dulceata de caise si de piersice sunt mai pretentioase trebuie sa le fierbi de doua ori.

danaamih 1

06.07.2010, 21:19

Multumesc Bunica !

Corinuta 1

12.07.2010, 23:36

Asta-i preferatul meu. Bunica

Laly 1

13.07.2010, 00:28

Bunica nu puteam sa ratez asa o bunatate.

Bucataras Medi 1

13.07.2010, 07:44

gemul acesta este o nebunie..................

Adina29 1

13.07.2010, 09:05

multumesc pentru reteta am sa fac si eu acum gem de caise

Sidy 1

13.07.2010, 09:12

Este gemul nostru preferat si tie ti-a iesit tare gustos !
Dar pozele?

lia maria 1

13.07.2010, 09:56

o bunatete

silvi0ara 1

13.07.2010, 10:51

Saptamana asta fac si eu,este o nebunie.

Bunica 1

13.07.2010, 13:36

Sidy, gemul a fost facut cand bunica nu poza fiecare etapa in parte, , dar mai am borcane cu gem, din vara trecuta, si le pot posta

Ina 1

13.07.2010, 18:00

s-a emancipat bunica Ce-as vrea si eu....d-asta nou facut, ca vechi am si eu in beci

onuta 1

13.07.2010, 23:28

bunica deja vad clatitele in fata, gemul de caise este preferatul meu.

ionix 1

15.07.2010, 18:32

fac si yo zilele astea, sper il pun la favorite

Bunica 1

15.07.2010, 21:25

m-am emancipat .....daca vrei ma dau si peste cap .......uite asa .... Gemul de caise l-au mancat mai putin, cel de prune este favoritul lor

Bunica 1

15.07.2010, 21:29

danaamih, daca vrei ca gemul sau dulceata sa nu prinda mucegai deasupra, sa -l pudrezi, in borcan, cu un praf de scorcisoara

Bunica 1

15.07.2010, 21:31

onuta, clatitele la mine sunt la ordinea zilei repejor pun tigaia si fac clatite pentru nepotul meu

Sylvia 1

26.07.2010, 14:33

Excelenta reteta sie u am in plan sa fac ceva dulceata.

diaconta 1

06.07.2011, 12:44

Bunica,iar ai facut bunaciuni si noi facem,e excelent

Lau 1

06.07.2011, 13:04

adry88 1

06.07.2011, 21:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de capsuni reteta