Geantak (Placinta cu carne tatareasca)

de miremirc in Pui, 3 Sep 2012 | 20745 vizualizari

COMENTARII (17)

adry88 1

03.09.2012, 09:24

prima servita

Poliana 1

03.09.2012, 09:27

Ce faina e, si ce bine crescuta!!!!

Sim0na 1

03.09.2012, 09:36

Frumoasa si delicioasa tataroaica asta!

angyb 1

03.09.2012, 10:03

ce bine arata!Primesti musafiri?

DIANA B 1

03.09.2012, 10:37

Ce chipesa-i , Mirela draga ...

Rocsi 1

03.09.2012, 10:45

Minunata si cu siguranta foarte buna!

Merisor 1

03.09.2012, 10:57

la favo direct!!!

Bya Ralu 1

03.09.2012, 11:13

supervin la masa si eu

MotanLaOale 1

03.09.2012, 11:50

bun bun

lilik 1

03.09.2012, 13:42

super la fav

BuburuzaBubu 1

03.09.2012, 17:01

buun buun

Valclaudia 1

03.09.2012, 17:48

Ce bine arata!!!

simo_brkic 1

04.09.2012, 00:03

mmm in sfarsit ceva nou!! pus la favorite

miremirc 1

05.09.2012, 09:03

multumesc fetelor va imbratisez cu mult drag !

gaby_gabytza 1

09.09.2012, 22:28

kukibella 1

09.11.2012, 17:45

ce perfect arata

babi5 1

14.12.2014, 17:35

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu pui si pate de ficat