Gaina la cuptor sub crusta de sare

de anisoara in Pui, 18 Ian 2010 | 16014 vizualizari

COMENTARII (6)

rivka 1

19.01.2010, 09:32

buna buna mmm

madi_marin 1

19.01.2010, 19:56

gaina de tara n-am avut placerea sa gust, iar din comert n-am luat niciodata. nu sunt tari si atoase? mai ales daca sunt batrane....

ana 1

19.01.2010, 20:40

E faina reteta si foarte gustoasa gaina ,puiul .si pestele merge tot asa ,e un deliciu.
Madi de tara am papat dar nu m-am incumetat s-o fac la gratar ci numa supa este super atoasa.Cat despre cele din magazin nu stiu cum sunt.

Teo 1

19.01.2010, 21:13

ma bucur ca, am vazut in aceasta reteta un mod inedit de a prepara gaina! m-ai ''pus pe roti'' ,Anisoara!

anisoara 1

24.01.2010, 11:23

Fetelor , skuzati ca nu am vazut comentariile. Aceasta receta se prepara numai cu gaina cumparata. Din gaina de casa se pot prepara alte bucate destul de gustoase.
Nu evitati sa preparati aceasta receta , dar sa nuy uitati principalul sa fie unsa bine gaina cu ulei. E OBLIGATORIE aceasta conditie.MUltumesc

elena1988 1

15.03.2011, 13:28

am facut si eu odata asa si a iesit bestial si langa am papat cu o salata de rosii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla cu legume