Gaina de dupa gard

de epurasha2bb in Pui, 8 Apr 2010 | 5626 vizualizari

COMENTARII (16)

Dana Cristea - pusikmea 1

08.04.2010, 10:20

tare denumirea

Miha 1

08.04.2010, 10:31

Super tare! Eu am mai studiat "problema" intre timp si am aflat ca pentru stabilitate se pune si o felie de salam/ sunca pe felia de paine si in ea se infing grisinele. Un pont bun pentru data viitoare.

epurasha2bb 1

08.04.2010, 10:33

mersi pusikmea!
miha mersi de pont ! pai poate asa reusesc si eu sa termin tot cosul!

danis 1

08.04.2010, 10:34

super roberta arata minunata felicitari

Rocsi 1

08.04.2010, 10:49

luminita20_2006 1

08.04.2010, 11:46

imi place denumirea tare mult...la fel si reteta cu garduletul asta parca e mai buna

epurasha2bb 1

08.04.2010, 12:51

multumesc, multumesc! ma bucur ca v-a placut ce am preparat! a fost bun si burtica s-a rontunjit pe masura, ca un ursulet panda cu labutele-n sus am stat!

madi_marin 1

08.04.2010, 13:22

foarte tare denumirea..... arata super...

epurasha2bb 1

08.04.2010, 14:01

mersi madi!

Sylvia 1

08.04.2010, 17:02

EXCELENT ARATA

ionix 1

08.04.2010, 17:05

eu ma duc dupa gard, o sa stau "cuminte" cu gaina-n burtica

epurasha2bb 1

08.04.2010, 17:43

mai ionix mi-au lipsit comentariile tale!pe unde mi-ai fost? pe la ceva Nisipuri de aur sau vreo Coasta de azur ?sau ..pe aici dupa vreun gardutz neaosh

ionix 1

08.04.2010, 17:49

ehe, vise taica vise... pai, inainte de Paste am bucatarit intruna timp de o saptamana si apoi m-am imbolnavit din diverse motive eh, dar trece trece cu apa rece dar, am revenit cu forte proaspete

epurasha2bb 1

09.04.2010, 09:16

asa bravo!bine ai revenit!

ionix 1

09.04.2010, 09:40

mltumesc!

epurasha2bb 1

09.04.2010, 10:27

pfiii, tocmai acu mi-a enit ideea dar data viitoare cand fac reteta din nou(cat de curand) am sa modelez compozitia sub forma de gainusa si le prajesc asa , apoi fac un gard mai lung cu fire de praz ca ala sigur mi-ajunge sa impletsc bine dupa grisine.Ca baza am sa fac niste friganele (paine data prin ou si putina branza rasa) si sigur vor sta mai bine grisinele.Am sa trec sfaturile astea la tipsuri(ponturi) si data viitoare asa va arata, chiar o gaina dupa gard.Pana atunci o sa postez un cocosel de orez !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu ciuperci si orez aromat