Fursecuri cu gem de caise

de deyutzky in Prajituri, 20 Sep 2014 | 35668 vizualizari

COMENTARII (18)

Valclaudia 1

20.09.2014, 22:48

trebuie incercate!

Alexandra Burz 1

20.09.2014, 22:51

cu siguranta vor fi incercate

deyutzky 1

20.09.2014, 22:52

MotanLaOale 1

20.09.2014, 23:06

T I M E A 1

20.09.2014, 23:06

Bunica 1

20.09.2014, 23:23

Tare bune micutele!

deyutzky 1

20.09.2014, 23:40

va multumesc

Criss 1

21.09.2014, 06:48

Foarte bune!

Merisor 1

21.09.2014, 07:03

babi5 1

21.09.2014, 07:47

Si mie imi plac fursecutile astea si eu am reteta in caiet trebuie sa le pun in aplicatie

Lia_ 1

21.09.2014, 08:54

de casa si buuuunnnn...

Adele 1

21.09.2014, 09:03

ce bune tre sa fie

dantes 1

21.09.2014, 09:40

Bune!

Gherca Daniela 1

21.09.2014, 10:37

foarte bune!

Rocsi 1

21.09.2014, 11:01

Mmm, cred ca se topesc in gura

MOKUSKA 1

21.09.2014, 11:24

Arata delicioase

reisnaor_2006 1

24.09.2014, 15:17

delicioase

ilinca_rox 1

17.12.2014, 18:57

l-am iubit de la prima gustare sa ne mai faci

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu ghimbir, scortisoara si miere