Frunze de vita pentru sarmalute

de Constelatialeu in Conserve, 31 Mai 2013 | 3584 vizualizari

COMENTARII (13)

Cris2711 1

31.05.2013, 19:05

ce bine este cand le ai,astept pana le umpli cu carnitza

Alinutza80 1

31.05.2013, 19:07

foarte bune

Bunica 1

31.05.2013, 19:07

sunt bune pentru iarna!;-bd

MotanLaOale 1

31.05.2013, 19:19

CookieMonster 1

31.05.2013, 19:23

si mama face la fel

mena29 1

31.05.2013, 19:50

Super!

alilianaa 1

31.05.2013, 20:11

si eu pun...sunt atat de utile...

Rocsi 1

31.05.2013, 21:27

Uite stiu de la cine sa iau frunze de vita la iarna

adry88 1

31.05.2013, 21:28

Panacris 1

31.05.2013, 21:30

mihaelar63 1

31.05.2013, 23:11

Eu ma uitam la tot felulde retete de pus frunzele la borcan . Imi place , varianta ta , simpla si eficienta

_Alina_ 1

01.06.2013, 09:31

ianculubita 1

03.06.2013, 16:36

Pentru mine,la fel procedez dar pentru fete ca sa le trimit,le pun la sticla;foarte bune sunt si la sticla!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei copti, la borcan