Frunze de varza dulce acrite pentru sarmale

de reisnaor_2006 in Conserve, 31 Oct 2016 | 16915 vizualizari

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

31.10.2016, 14:21

Rahela Velicu 1

31.10.2016, 14:26

Bunica 1

31.10.2016, 14:34

Bună idee!

-Licurici- 1

31.10.2016, 14:43

simona72 1

31.10.2016, 15:07

Bravo Roxana! Deastea nu fac, dar apreciez...io mai bine fac o prajitura

Constelatialeu 1

31.10.2016, 15:10

Niste jumari cand faci?

reisnaor_2006 1

31.10.2016, 16:01

Simo

reisnaor_2006 1

31.10.2016, 16:02

Cleme cu siguranta cat de curand,cererea este mare

Bucataras Medi 1

31.10.2016, 17:53

Ce pofta imi este de niste sarmale!

Rocsi 1

31.10.2016, 20:08

Noi folosim bors pentru acrit, se vede ca suntem moldovence

CameliaR 1

31.10.2016, 20:20

Vreau sarmale!

mihaelar63 1

01.11.2016, 00:03

Asteptam sarmalele

reisnaor_2006 1

01.11.2016, 10:00

anca_rm 1

01.11.2016, 14:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete la borcan