Friptura de vita si fantana de cartofi umpluta cu ciuperci de padure

de Sylvia in Vita, 3 Iun 2014 | 5768 vizualizari

COMENTARII (31)

Sylvia 1

03.06.2014, 12:06

v-am adus ceva de papa

Cris2711 1

03.06.2014, 12:08

Viata mea)) delicios,Sylvia:-

Merisor 1

03.06.2014, 12:14

Vai, cum suna si cat de apetisant arata!

MotanLaOale 1

03.06.2014, 12:14

buna buna

dantes 1

03.06.2014, 12:17

Super!

kukibella 1

03.06.2014, 12:33

Krystyan Trendy 1

03.06.2014, 12:44

vai ce bunatate ai facut acolo !!

laura_n 1

03.06.2014, 13:54

da, absolut bestial!
partea proasta este ca la noi nu prea se gaseste carne de vita "comestibila"

mamaieelena 1

03.06.2014, 14:05

cata eleganta atat in preparare cat si in prezentare hm.... super! super! super!

Criss 1

03.06.2014, 14:43

Arata spectaculos.

Sylvia 1

03.06.2014, 14:52

Laura sa stii ca au inceput sa se gaseasca dar preturile sunt ceva mai mari, merita insa pt ca nu se mananca cu kilogramele ai vazut ca am dat 150 gr la o portie si aici costa vreo 25 euro kg de vrabioara

Sylvia 1

03.06.2014, 14:52

mamaiaelena multumesc de aprecieri

Sylvia 1

03.06.2014, 14:53

Merisor dar la schimb cu prajitura

laura_n 1

03.06.2014, 14:57

eu de cate ori am luat din supermarket, a fost un fiasco. stiu ca trebuie sa fie rosiatica, nu vanata carnea, ca sa fie frageda, dar nu gasesc, sau mai are o suflare.... Asa ca ne-am hotarat si am cumparat carne de vitel, de la tara, am pus-o la congelator. este adevarat, nu se compara carnea proaspata cu cea congelata, insa era extrem de frageda. si probabil ca asa voi proceda mereu....

Sidy 1

03.06.2014, 14:58

Ceea ce ai facut tu aici, Silvia draga , este rapid de facut dar,...de exceptie !! Nemaipomenit de bun trebuie sa fie si foarte aspectuoasa ai facuto !Eu am o bucata mare de carne macra de vita si ma gandesc ca ar merge, in loc de vrabioara, ce zici ?....

cristeena20 1

03.06.2014, 15:08

wow....ce buna e!!!!

Sylvia 1

03.06.2014, 15:26

Sidy nu cred ca merge ... pt genul asta de prajire rapida merge file, vrabioara, tbone / antricot si la limita rumsteack in rest nu , mai bine merge mijotarea lenta care se preteaza pe orice tip de carne

Sylvia 1

03.06.2014, 15:28

Laura in Romania vitelul de care zici tu este nebunie, mananc mereu cand merg parintii mei cumpara de la tara cu ala am crescut acum au aparut in orasele mai mari vita de import care e rasa de carne, ce zici tu din market nu e pt asa ceva e pentru mijotare lenta / fierbere la foc mic inabusit mult timp

Bya Ralu 1

03.06.2014, 15:39

e excelenta mancarica!la favo

roxana_simona 1

03.06.2014, 15:52

babi5 1

03.06.2014, 17:14

Sylvia 1

03.06.2014, 19:17

Bya

MOKUSKA 1

03.06.2014, 21:59

este minunata reteta

anca_rm 1

04.06.2014, 08:26

vai ce bunatate , super

Sylvia 1

04.06.2014, 11:07

ma bucur ca va place !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol de vita cu morcovi la cuptor in sos de bere neagra