Friptura de vita la cuptor cu orez

de Sim0na in Vita, 20 Mar 2012 | 6421 vizualizari

COMENTARII (15)

diaconta 1

20.03.2012, 21:49

o sa ma mut la tine ca vad ca gatesti cam mult

Bya Ralu 1

20.03.2012, 21:50

f bun

VERONICA2607 1

20.03.2012, 22:16

yamiiii

oana_pisicutza16 1

20.03.2012, 22:27

arata super gustos

T I M E A 1

20.03.2012, 22:30

MotanLaOale 1

20.03.2012, 22:49

mamaieelena 1

20.03.2012, 23:16

gustoasa

marinicayou10 1

20.03.2012, 23:54

bun bun

Sim0na 1

21.03.2012, 07:46

Multumesc tuturor! Va astept la masa! Pupici

Lau 1

21.03.2012, 08:06

bun

Ubulika 1

21.03.2012, 08:20

Laly 1

21.03.2012, 09:09

Vin si eu la masa

bucatarimcudiana 1

21.03.2012, 11:23

bun,bun,bun

MIUTA 1

21.03.2012, 12:36

Delicios

Sim0na 1

21.03.2012, 22:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de vita marinata, cu sos de ceapa si ardei kapia