Friptura de porc impanata cu usturoi

de Adi in Porc, 25 Sep 2016 | 7227 vizualizari

COMENTARII (18)

- Andreea - 1

25.09.2016, 14:23

Ce bine arata ....cu siguranta a fost tare gustoasa !!!

mirela0911 1

25.09.2016, 14:28

Vaaaiiii cum arata, cat de rumena si frageda e!

Merisor 1

25.09.2016, 14:31

A fost foarte buna!

Bunica 1

25.09.2016, 14:42

Ohoooooooooooo!Dlicatesă!

MotanLaOale 1

25.09.2016, 15:08

buna buna

Bya Ralu 1

25.09.2016, 15:50

super

delia64 1

25.09.2016, 17:43

Rumena si buna cu siguranta !!!

Rocsi 1

25.09.2016, 18:14

Cat de apetisanta! Mmmm!

madi_marin 1

25.09.2016, 18:55

pe frigul asta....numai de-astea as manca

Adi 1

25.09.2016, 20:17

Multumesc!

simona72 1

25.09.2016, 20:42

Foarte bine arata!! vad si un vin bun pe acolo...

Corinuta 1

25.09.2016, 21:48

Cea mai bună friptura de porc este asta cu usturoi. Am zis!

anca_rm 1

26.09.2016, 09:03

o friptura tare buna , alaturi de un vin tare bun

Gherca Daniela 1

26.09.2016, 09:14

ce bine arata si ce frumos s-a rumenit!

diaconta 1

27.09.2016, 15:55

ce bunatate ai facut Adi
pacat ca n-ai pus-o la categoria "ziua cand imi rasfat nevasta",de fapt asa a si fost

Adrian2016 1

27.09.2016, 17:25

vin si eu la masa

mihaelar63 1

03.10.2016, 23:58

Cam asa trebuie sa arate o friptura rumena . Priviti domnelor si luati exemplu . Felicitari , Adi

Ancutsa 1

23.10.2017, 12:39

Arata super!!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi "a la Riojana"