Friptura de porc cu sos de usturoi

de gaby_gabytza in Porc, 15 Feb 2012 | 5253 vizualizari

COMENTARII (12)

Lau 1

15.02.2012, 14:44

place

Sim0na 1

15.02.2012, 14:45

Foarte bun cred ca a fost! Imi place combinatia, deci in curand o voi proba sigur! Pup

gaby_gabytza 1

15.02.2012, 15:15

ms sufletista
ms simona sa o incerci si sami zici cum a fost

adasev12 1

15.02.2012, 17:00

f buna! si mie-mi palce sosul de usturoi facut asa

iry-gabriela 1

15.02.2012, 17:19

nu prea mananc carne de porc dar nu as refuza o bucatica,mica,mica

Rocsi 1

15.02.2012, 19:51

MotanLaOale 1

15.02.2012, 19:54

buna buna

mirela0911 1

15.02.2012, 21:56

tare bine arata!

oana_pisicutza16 1

15.02.2012, 22:11

botcrina 1

18.02.2012, 13:01

apetisanta

Geanina87 1

09.03.2012, 21:56

Ce pofta imi e...

cocolina 1

21.04.2012, 20:32

Ce rumenita e friptura imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu carnati la tava