Friptura de miel la cuptor

de marcela1979 in Oaie, 7 Ian 2010 | 10726 vizualizari

COMENTARII (9)

Teo 1

07.01.2010, 21:11

Carla ,abia a trecut Craciunul si repede vine Pastele;mai avem un post de trecut pana atunci.

Bucataras 1

07.01.2010, 22:23

dar alte condimente nu se pun?

marcela1979 1

07.01.2010, 23:10

se pot pune si alte condimente ,si am crezut ca e carne de porc abia dupa ce s a dezghetat mi am dat seama ca e de miel.

mihaelar63 1

07.01.2010, 23:13

carla nu -i nimic,eu sunt specialista la asa ceva , mai ceva ca Iozefini-magicianul ,scot din congelator te miri ce .

marcela1979 1

15.01.2010, 17:11

in sfarsit am reusit sa pun si poza

Sylvia 1

19.02.2010, 16:46

Deja ma gadesc la miel fript la gratar cand vad friptura asta

Dana Cristea - pusikmea 1

29.03.2010, 07:26

LA MULTI ANI!!!! arata f bn

marcela1979 1

29.03.2010, 10:02

multumesc pusikmea

ExploraCuisine 1

21.02.2011, 20:40

Super gustos mielul cu vin, bravo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel