Friptură de miel cu rozmarin și couscous

de elucubratiiculinare in Oaie, 5 Mai 2012 | 3628 vizualizari

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

05.05.2012, 17:07

Sim0na 1

05.05.2012, 21:10

Ce delicios trebuie sa fi fost... Am papat si eu azi miel, doar ca l-am facut bors

Laly 1

05.05.2012, 21:23

Vin la masa

Rocsi 1

05.05.2012, 21:56

RuxyRux 1

05.05.2012, 21:59

Arata grozav!

Lau 1

05.05.2012, 22:10

arata super

adasev12 1

05.05.2012, 22:16

chiar daca nu agreez carnea de miel, trebuie s arecunosc ca arata ffff bine

Bya Ralu 1

05.05.2012, 22:24

mirela0911 1

05.05.2012, 22:34

Ce bine arata!

diaconta 1

05.05.2012, 22:34

excelent arata

iry-gabriela 1

05.05.2012, 23:41

cocolina 1

06.05.2012, 00:11

bun

jolygina 1

06.05.2012, 00:36

place

Sidy 1

06.05.2012, 07:58

Minunat !!! Si eu tot miel am pentru azi

mamaieelena 1

06.05.2012, 21:03

un deliciu

Alinutza80 1

06.05.2012, 21:24

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob de miel