Frigarui de pui marinat

de Rocsi in Pui, 24 Sep 2011 | 3847 vizualizari

COMENTARII (14)

diaconta 1

24.09.2011, 22:28

foarte buuuuuuune si gatite de o fata frumoasa

Angelina_Elena 1

24.09.2011, 22:42

ai mare dreptate Diaconta,foarte bune frigaruile preparate de o fata frumoasa

Mitinita 1

24.09.2011, 23:17

super, fac si eu ,dar eu le tin deasupra ochiului de la aragaz...pieptul de pui nu are grasime ,asa ca nu curge nimic din el

madi_marin 1

25.09.2011, 10:43

ce frumusele sunt......

Rocsi 1

25.09.2011, 11:59

dia,elena va multumesc pentru complimentele voastre..sunteti niste dragute
-miti,madi va multumesc

mirela0911 1

25.09.2011, 13:21

asta da

gaby_gabytza 1

25.09.2011, 13:30

bun bun

Rocsi 1

25.09.2011, 17:20

mirela,gabytza va multumesc

LUK 1

25.09.2011, 17:41

excelente

MIUTA 1

25.09.2011, 23:49

MotanLaOale 1

26.09.2011, 09:28

Rocsi 1

26.09.2011, 11:16

luk,miuta,vladimir

Lau 1

03.10.2011, 14:03

cam tarziu ajung si eu

Rocsi 1

03.10.2011, 18:34

lau e tarziu,dar pot sa mai fac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frigarui asortate