Fondue

de Doralinda in Clasice, 19 Noi 2012 | 7724 vizualizari

COMENTARII (27)

Bunica 1

19.11.2012, 06:36

N-am mancat,cand am foat la Paris nu am stiut de acest preparat,dar cu prima ocazie......nu-l voi rata.

Panacris 1

19.11.2012, 08:04

Super Am degustat asemenea delicii, in Germania Foarte fain cand ai invitati surpriza si nu ai pregatit nimic. intotdeauna gasesti cateva feluri de branzica prin frigider. Important e sa ai vasul ptr fondue M-ai convis sa achizitiinez si un asemenea vas

diaconta 1

19.11.2012, 08:37

interesant

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 09:18

MonaMimi 1

19.11.2012, 09:21

MotanLaOale 1

19.11.2012, 09:30

Ubulika 1

19.11.2012, 09:36

Lavinia 1

19.11.2012, 10:33

Dana_Retetegg 1

19.11.2012, 10:36

Doralinda 1

19.11.2012, 10:37

Motanel, creatsa,ubullika va multumesc mult!

Doralinda 1

19.11.2012, 10:41

Bunica, nici eu nu aveam habar, dar cand "m-a plimbat " sotul in luna de miere, intr-o seara m-a dus in acest restaurant, e in centru parisului, undeva pe langa arcul de triumph, e nemaipomenit! De atunci, il fac si eu acasa cand avem si noi timp ptr o "seara in doi".

Doralinda 1

19.11.2012, 10:44

Pancris, ai perfecta dreptate! Bineinteles e mai indicat sa ai vasul ptr fondue, al meu e din fonta, se pastreaza mai bine caldura, dar sunt si electrice, nu am idee cum sunt, dar banuiesc ca e mai bine cu foc traditional decat cu rezistente! E perfect ptr musafiri pe " nepusa masa" si nu numai!

Doralinda 1

19.11.2012, 10:45

Dia, daca iti plac branzeturile, sigur o sa iti placa aceasta reteta!

Doralinda 1

19.11.2012, 10:46

Dana,multumesc mult

RuxyRux 1

19.11.2012, 11:54

Grozava reteta!imi lipsesc ustensilele!

Doralinda 1

19.11.2012, 12:19

Ruxy, nu am incercat, dar banuiesc ca o poti prepara si intr-o ulcica din fonta pe aragaz la foc foarte mic.

Lau 1

19.11.2012, 14:54

Cris2711 1

19.11.2012, 16:31

Super reteta Doralinda,si noi avem Fondue,ma bucur ca ai postat reteta,cea de Raclette am postat-o eu,de Sarbatori se mananca mai des,asa cum ai spus si tu

laura_n 1

19.11.2012, 17:34

bestiala!

Bya Ralu 1

19.11.2012, 19:16

Rocsi 1

19.11.2012, 19:48

Doralinda 1

19.11.2012, 19:53

Laura, multumesc mult!

Doralinda 1

19.11.2012, 19:58

Cris, nu stiam ca si in germania se mananca aceasta reteta, eu ii credeam mai mult cu carnati si varza( imi place la nebunie, e un restaurant cu specific german aici si mergem aproape in fiecare iarna sa mancam) am si aparatul ptr Raclette, si asta imi place mult cu un fel de pastrame deasupra, asa o faci nu? Nu am avut timp sa ma uit pe reteta ta se raclette, o voi face acum. Pe timpul iernii, imi place sa mananc mancare mai grasa

Doralinda 1

19.11.2012, 19:59

Sufletista, gurita, rocsi.....multumesc mult! Va pup!

ANNA_46 1

19.11.2012, 20:30

Mmmm....ador Fondue, ce-mi place vasul tau

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Andive caramelizate cu mozarella și pătrunjel verde

la 10:23

Biscuiți satinați - Desertul delicios care te va cuceri prin gust și aspect

ieri la 13:36

Pârjoale moldovenești - Rețeta tradițională savuroasă

ieri la 10:57

Covrigi polonezi de casă - Deliciul perfect al oricărui moment

pe 08.11 la 11:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pancakes de fidea cu pui si fondue de branza