Foietaj de casa (cu unt)

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 7 Noi 2013 | 16856 vizualizari

COMENTARII (15)

Lia_ 1

07.11.2013, 07:43

Ole! Favorite .
Da, tot ce e bun ingrasa

adela_64 1

07.11.2013, 07:44

Daaaa, si eu fac acest aluat. Putin diferit. Eu pun 250 gr. de unt cu 82% grasime. Il intind tot odata pe aluat si impachetez in sistem plic. Se tine la frigider 30-40 de minute. Apoi il intind si il impachetez tot asa.Il pun iar la frigider si repet operatiune de 3-4-5 ori, in functie de timp sau chef. Cu cat il impachetezi de mai multe ori cu atat se va infoia ca cel din comert si gustul, exact cum ai spus si tu este foarte bun. O zi buna

Merisor 1

07.11.2013, 07:49

Super, eu am altfel de reteta, dar o voi incerca si pe a ta

deyutzky 1

07.11.2013, 08:07

super!!

_Alina_ 1

07.11.2013, 08:14

Grozav!

Giana 1

07.11.2013, 08:24

Voi incerca si eu

MotanLaOale 1

07.11.2013, 08:31

babi5 1

07.11.2013, 08:41

Bun tare

Constelatialeu 1

07.11.2013, 10:00

anca_rm 1

07.11.2013, 10:24

la favorite cu ea

Lau 1

07.11.2013, 10:44

laura_n 1

07.11.2013, 11:08

bravoo,Clau

RoXx 1

07.11.2013, 12:50

Dana_Retetegg 1

07.11.2013, 13:28

Rocsi 1

07.11.2013, 15:27

Imi imaginez ca este mult mai bun decat cel din comert

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pateuri cu branza din aluat de foietaj facut in casa