Foietaj cu salam uscat si cascaval

de elena1988 in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2011 | 7534 vizualizari

COMENTARII (32)

deyutzky 1

04.03.2011, 11:14

fur si eu 2 ...si pisica ....n-am observat prima data ca ea e printre flori acolo

RuxyRux 1

04.03.2011, 11:15

Ce dragute le-ai facut

elena1988 1

04.03.2011, 12:00

deyu

elena1988 1

04.03.2011, 12:01

ruxy

MotanLaOale 1

04.03.2011, 12:15

elena1988 1

04.03.2011, 12:18

motan

LUK 1

04.03.2011, 12:38

bune bune

Mitinita 1

04.03.2011, 13:02

rapid

kamy 1

04.03.2011, 13:03

Lau 1

04.03.2011, 13:10

bune

cismaru_nicoleta 1

04.03.2011, 14:47

ce fain arata Elena..

elena1988 1

04.03.2011, 14:59

elena1988 1

04.03.2011, 15:00

luk

elena1988 1

04.03.2011, 15:00

mitinita

elena1988 1

04.03.2011, 15:00

kamy

elena1988 1

04.03.2011, 15:01

nico

elena1988 1

04.03.2011, 15:01

sufletista

Cris2711 1

04.03.2011, 16:47

Elena ce as papa si eu

mihaelar63 1

04.03.2011, 16:47

Harnicuta fata ai fost azi , pe langa ca ai postat ai mai dat iama si prin retete uitate de lume

elena1988 1

04.03.2011, 18:52

cris

elena1988 1

04.03.2011, 18:53

miha pai daca rasfoim retetele, sa le rasfoim pe toate, nu numai cele care sunt postate acuma

zaharia_mihaela2005 1

04.03.2011, 22:21

ce de bunatati ai facut

MIUTA 1

04.03.2011, 23:24

elena1988 1

05.03.2011, 10:14

miha

elena1988 1

05.03.2011, 10:14

miuta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carnaciori in aluat