Foi cu cacao si crema mascarpone

de gaby_duceag in Prajituri, 29 Dec 2012 | 19102 vizualizari

COMENTARII (30)

gaby_duceag 1

18.04.2013, 18:03

nu, untura si untul nu-s topite ci la temperatura camerei
cand am scris "oprindu-va cand aveti un aluat ferm, de consistenta plastelinei, usor modelabil si nelipicios." -am formulat asa, si nu in grame, pentru ca nu fiecare foloseste acelasi tip de faina, depinde de puterea ei de absorbtie
daca tre' sa fie ca plastelina, pai asa sa fie

gaby_duceag 1

18.04.2013, 18:06

silvia, fara a fi rautacioasa, observ ca in comentariile tale zilnice doar asta faci, ceri lamuriri, rar reteta pe care sa o intelegi, ba cat e tava, ba ce frisca, ba cat? cum?cand? chiar ma intreb daca prepari ceva desi ar fi imposibil sa prepari toate retelele la care ai pus intrebari de gen
asa ca te rog eu frumos prepara si tu ceva si arata-ne,fa poze, scrie-ne reteta, pune poza, sa vezi ca nu este atat de usor sa impartasesti celorlalti pasiunea ta si sa tot vezi comentarii de gen

Zambareata 1

08.06.2013, 11:37

am ochit de ceva timp reteta asta,asa ca azi ma pun pe treaba ca prea mi-a facut cu ochiul

gaby_duceag 1

08.06.2013, 11:38

geo, asta e mai buna dupa ce sta mai multisor. bine...daca rezista..)

Zambareata 1

08.06.2013, 11:49

stiu gaby,o fac azi si se mananca luni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec fara grasime...fara cuptor :)