Focaccia cu carnat si rozmarin

de mihaelar63 in Piine, 21 Ian 2019 | 3092 vizualizari

COMENTARII (30)

Constelatialeu 1

22.01.2019, 00:07

Ai adus flocacia asta ca-i trecut de miezul noptii....si e voie....

mihaelar63 1

22.01.2019, 00:15

Pai de vro 30 minute am terminat-o . Bietul mancator s-a dus la culcare fara speranta ) Si la mic-dejun va fi buna . mai bine zis la pachetelul de serviciu

MotanLaOale 1

22.01.2019, 00:21

buna buna

Valclaudia 1

22.01.2019, 06:31

da, vreau si eu!

-Licurici- 1

22.01.2019, 08:05

Imi place focaccia!

Lau 1

22.01.2019, 08:23

Bunnn tare

cristinutanicolita 1

22.01.2019, 08:33

Buna!😘

Gabriela_Gh 1

22.01.2019, 09:09

Foarte buna !!!

RODIMUR 1

22.01.2019, 09:20

Focaccia cu iz ardelenesc, de la cârnat...!

vasimur 1

22.01.2019, 09:34

mirela0911 1

22.01.2019, 10:40

Buuuna, vin la masa!

Rahela Velicu 1

22.01.2019, 15:03

Ancutsa 1

22.01.2019, 18:51

Ce apetisanta e!

simona72 1

23.01.2019, 11:35

mihaelar63 1

23.01.2019, 14:06

Simona

mihaelar63 1

23.01.2019, 14:07

Claudia , cu mare drag

mihaelar63 1

23.01.2019, 14:07

Licurici , in ultimul timp si noua

mihaelar63 1

23.01.2019, 14:08

Vasimur

mihaelar63 1

23.01.2019, 14:08

Lau stie !!!

mihaelar63 1

23.01.2019, 14:09

Motane , multumesc de calificativ

mihaelar63 1

23.01.2019, 14:09

Mimi

mihaelar63 1

23.01.2019, 14:10

Multumesc de apreciere Gabriela

mihaelar63 1

23.01.2019, 14:12

Rodica daca vroiam sa fac pe snoaba scriam ca-i cu salsicia . Desi am fost in Italia de vreo trei ori nu am mancat focaccia sa pretind ca am adus reteta de acolo

mihaelar63 1

23.01.2019, 14:12

Crisinuta cred ca v-ar place si mai cred ca ti-ar fi foarte usor de preparat

mihaelar63 1

23.01.2019, 14:13

Mirela , numai gura-i de tine . Ma tot ameninti periodic )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine impletita in sase