Flori aperitiv

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2015 | 4362 vizualizari

COMENTARII (14)

Constelatialeu 1

09.05.2015, 09:52

Ai cules floricele dis-de-dimineata?

mihaelar63 1

09.05.2015, 10:00

Ce frumos aluat ai facut !!! Buna reteta , umplutura poate fi alternata Floricele acestea merg si la pachet

Adele 1

09.05.2015, 10:09

Bunica 1

09.05.2015, 10:34

Vreo două floricele ar fi bune în farfuria mea

MotanLaOale 1

09.05.2015, 10:43

simona72 1

09.05.2015, 12:15

Astea imi plac mult!!

mirela0911 1

09.05.2015, 14:57

Vă mulțumesc!

Catalina L 1

09.05.2015, 16:17

Bine si frumoase

MOKUSKA 1

09.05.2015, 17:20

delicioase sunt

robert_b 1

09.05.2015, 18:03

ce buni or fi!

diaconta 1

09.05.2015, 20:14

Foarte bun aluatul cu branza in compozitie

Rocsi 1

09.05.2015, 21:24

tarasmariana 1

10.05.2015, 18:50

Ancutsa 1

07.08.2019, 13:45

Tare bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob in crusta de pesmet si ou