File de cod in aluat

de corina241 in Peste, 23 Sep 2012 | 8105 vizualizari

COMENTARII (37)

portiadelumina 1

24.09.2012, 15:25

Eu nici nu l-aş fi tăiat la cât arată de frumos. Sper că l-aţi mâncat cu milă după atâta migală.
Bravo

Sidy 1

24.09.2012, 15:45

Vai cata rabdare ai putut avea !!! Bravo tie Te felicit !

elucubratiiculinare 1

24.09.2012, 17:02

peste nu refuz niciodata

scortisoara 1

24.09.2012, 20:13

delicios!si arata si foarte bine

Ubulika 1

24.09.2012, 21:08

super tare !!!!

corina241 1

25.09.2012, 00:06

Ina 1

25.09.2012, 07:39

Cat de bine arata!

lia maria 1

25.09.2012, 09:18

ce frumusete

corina241 1

25.09.2012, 09:45


Ina,lia

susu 1

27.09.2012, 15:37

ce frumos e manaca-l-as eu pe el

corina241 1

27.09.2012, 16:45

si el s-ar lasa mancat de tine

soryna1981 1

09.10.2012, 23:06

este o adevarata arta,nici nu vreau sa ma gandesc cat de gustos este....si culmea....este destul de"blond"....)) sti la ce ma refer.....oricum numai bun de servit.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
File de peste pane