Felul II cu carne din supa de pui

de alinutzika in Pui, 9 Ian 2012 | 23024 vizualizari

COMENTARII (14)

Lau 1

09.01.2012, 16:52

bun

MotanLaOale 1

09.01.2012, 16:55

Dana_Retetegg 1

09.01.2012, 16:55

bun bun

mena29 1

09.01.2012, 17:03

CaroleCuisine 1

09.01.2012, 17:40

bunnnn!

Pur_si_simplu_papa_bun 1

09.01.2012, 18:26

Mai ce pofta imi faci!!!

MIUTA 1

09.01.2012, 19:12

Ce bine arata

Lorra 1

09.01.2012, 20:01

bun

Ubulika 1

09.01.2012, 20:23

Rocsi 1

09.01.2012, 20:33

mmmmmmmmm

diaconta 1

09.01.2012, 22:10

buna

alinutzika 1

09.01.2012, 23:36

va multumesc!

mihaelar63 1

10.01.2012, 01:00

Cand eram mici , mama, scotea carnea din supa ,o prajea , adauga bucatile mai mari de legume care au fiert in supa [ morcov , patrunjel ,cartofi]si le prajea si pe acestea , adauga patrunjel verde din belsug .
Foarte bun Alinutzika , simplu si gustos .

alinutzika 1

10.01.2012, 16:20

multumesc Mihaela!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Curry de pui cu lapte de cocos si 2 feluri de orez