Buni, chiar bună a fost, căci aşa cum ziceam prin alte comentarii, am probat cu ea noile murături,din toate adică. Mulţumesc frumos! Aaa, nu se ştie, poate vreodată ajungi la masa noastră.
Any, e bună şi cu afumătură, dar fiind zi de post, am zis să fac şi aşa, pentru cei ce doresc să facă fără. În alte condiţii pun jumări, şorici, ciolan, kaiser ori chiar cârnăciori (de casă în special).
Cris, eşti binevenită, dar să aduci şi tu din renumiţii cârnaţi nemţeşti, că se dă startul acum la oktoberfest. Şi să ştii, cred că merg de minune şi cu fasole. )
Lia, nici nu ştii câte pot vorbi oamenii, în special (din nefericire) cei care ajung la o condiţie materială superioară, peste noapte, uitând de unde au plecat, parcă încercând să-şi şteargă definitiv urmele.
Ruxy, nci noi nu o gătim foarte des, dar măcar odată pe lună tot facem şi acest fel de mâncare. E drept, alteori facem fasole bătută ori ciorbă de fasole, la fel de bune. Mulţumesc frumos!