Fasole frecata

de Pasiune pentru bucatarie in Mancaruri de post, 1 Feb 2010 | 10702 vizualizari

COMENTARII (10)

madi_marin 1

01.02.2010, 18:48

as manca o felie de paine proaspata cu asa o fasolica.....

Pasiune pentru bucatarie 1

01.02.2010, 19:40

a fost foarte buna!mai e putin.....te invit sa mananci o portie virtual

madi_marin 1

01.02.2010, 21:03

mihaelar63 1

02.02.2010, 01:15

imi place cum zici ca pui fasolea la ,, moi'' de unde e mama sau bunica ?
un mic secret , daca ai uitat sa pui fasolea in apa cu o zi inainte , da-i un clocot [ 10 min ] cu o jumatate de lingurita cu bicarbonat de sodiu , apoi arunci apa si continui prepararea cu apa calda neaparat .se injumatateste timpul de preparare , se moaie coaja si nu vor mai fi probleme cu stomacul .

Pasiune pentru bucatarie 1

02.02.2010, 12:59

multumesc milt pentru sfat!familia mea este din gorj

rivka 1

02.02.2010, 13:20

100 de furculition unde se da fasole frecata sunt si eu prezenta

Pasiune pentru bucatarie 1

02.02.2010, 14:38

te servesc cu mare placere

Sylvia 1

03.02.2010, 11:54

Excelenta

Pasiune pentru bucatarie 1

03.02.2010, 14:40

adry88 1

07.07.2011, 11:05

foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta