Fasole cu ciolan afumat

de Rocsi in Mancaruri cu carne, 14 Iun 2010 | 5541 vizualizari

COMENTARII (14)

ela 1

14.06.2010, 23:50

Rocsi 1

14.06.2010, 23:51

si la mine in farfurii ai ajuns?...multumesc de furculite k stiu k sunt de la tine...te serveam si fara ele k iti dadeam eu

ela 1

14.06.2010, 23:52

am venit dupa miros

Rocsi 1

14.06.2010, 23:52

ce miros dezvoltat ai...ai plamanii dezvoltati

ela 1

14.06.2010, 23:55

am rinita alergica si simt orice miros,daca vine cineva in casa in lipsa mea imediat simt ,sunt mai rau decat cainii simt orice miros,l-am exasperat pe cristi

Rocsi 1

14.06.2010, 23:57

esti durere ...tu esti genul vezi tot,auzi tot,simti tot...nu poate face omul ceva fara sa stii tu

ela 1

14.06.2010, 23:58

exact chiar asa

Rocsi 1

15.06.2010, 00:00

nu esti buna la casa omului...k stii prea multe

ela 1

15.06.2010, 00:03

cam asa ceva

Rocsi 1

15.06.2010, 00:04

nu e bineacu ma gandeam sa te servesc cu un frappe dak ai terminat de mancat..ce zici?

Ina 1

15.06.2010, 08:42

Uff, prea multa fasole am papat zilele astea ...

Sylvia 1

15.06.2010, 15:25

Una din retetele mele preferate

nadina73 1

15.06.2010, 17:15

sper ca nu a papat ela ca pe e o doare fiereasuper bun 5 furcu

Rocsi 1

15.06.2010, 17:44

si mie imi place sylvia dar numai fasolea ...eu la capitolul afumaturi stau mai greu nu prea imi permite organismul...sigur ti-a pastrat si tie ela...multumesc fetelor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta, cu carnati