Fasole cu ciolan

de Criss in Porc, 1 Dec 2011 | 7263 vizualizari

COMENTARII (23)

Rocsi 1

01.12.2011, 20:33

ei da uite asa romanca

Criss 1

01.12.2011, 20:34

Multumesc Rocsi.
(jumate unguroaica jumate moldoveanca )

Lau 1

01.12.2011, 20:35

place

Criss 1

01.12.2011, 20:43

Multumesc draga mea.

mihaelar63 1

01.12.2011, 20:44

Pai esti o rasfatata stii sa faci si parjoale si papricas

Rocsi 1

01.12.2011, 20:44

las ca e bine,ai si sange de romanca

gaby_gabytza 1

01.12.2011, 20:48

place

mirela0911 1

01.12.2011, 20:49

la noi merge si de mai multe ori pe an, nu-i bai!
Tare buna

Criss 1

01.12.2011, 20:52

Asa e Mihaela, fac di tate.

Criss 1

01.12.2011, 20:53

Ai dreptate Rocsi.

Criss 1

01.12.2011, 20:53

Multumesc Gabi, Mirela.

madi_marin 1

01.12.2011, 20:58

mancare nationala...... buna rau.....

RuxyRux 1

01.12.2011, 21:10

Arata bestial

Ina 1

01.12.2011, 21:12

N-am riscat sa fac fasole, azi am ales varza cu ciolan

mena29 1

01.12.2011, 21:31

Mmmmmmmmmm

Criss 1

01.12.2011, 22:11

Multumesc mult Madi, Ruxy, Ina, Mena.
O data pe an, cel mult de doua ori gatesc acest fel de mancare, care e preferatul sotului meu.

MotanLaOale 1

01.12.2011, 22:20

foarte buna fasolea

LUK 1

01.12.2011, 22:38

buna buna si autentica

danakarin 1

01.12.2011, 23:08

Bunatateeeee

Dana_Retetegg 1

01.12.2011, 23:17

Criss 1

02.12.2011, 09:17

Multumesc dragele mele.

oana_pisicutza16 1

04.12.2011, 21:34

preferata mea foarte gustoasa

Criss 1

05.12.2011, 05:50

Multumesc Oana.

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc in sos de rosii