Fasole cu ciolan

de florian in Porc, 22 Noi 2010 | 7222 vizualizari

COMENTARII (117)

Rocsi 1

22.11.2010, 14:00

arata demential...bun venit

marcela1979 1

22.11.2010, 14:02

e bun bine ai venit

MotanLaOale 1

22.11.2010, 14:45

La Ancuta 1

22.11.2010, 15:08

bine ai venit

La Ancuta 1

22.11.2010, 15:17

O mancare buna cu prezentare pe masura

florian 1

22.11.2010, 17:31

Bine v-am găsit! Mulţumesc de întâmpinare!

diaconta 1

22.11.2010, 18:46

imi place ,mai ales "punerea in scena" bun venit

corina241 1

22.11.2010, 19:01

bine ai venit prezentare originala

gaby_duceag 1

22.11.2010, 19:13

hai , mai facem o manevra? )
muti primele doua paragrafe la introducere? sub poza principala?
ce zici, e greu?
ps, si pe data viitoare stii lectia.
par de la politie, nu?)

diaconta 1

22.11.2010, 19:22

Gaby iar ai venit cu corectura? o sa sperii omul

kamy 1

22.11.2010, 19:59

una din mancarurile mele preferateda...cu castravetibun venit 5f

gaby_duceag 1

22.11.2010, 20:03

dia)) oi deveni @fata cu stilou cu rosu"@))))
hai mah ca florian vede ca io glumesc da' glumesc serios))
ii las o melodie sa ma ierte http://www.youtube.com/watch?v=ZIYCqB2OKSU
e si pt tine, dia

diaconta 1

22.11.2010, 20:07

Gaby fata cu stilou rosu d'apoi atata-i trebuie sa nu stie de gluma desi sta cam serios in poza ia sa vad ce melodie ne-ai dat

Ina 1

22.11.2010, 20:17

mamaaa, ce texte pe el Glumesc, chiar imi place si-i dau dreptate Gabytzei, merg drept introducere
Bun venit, tizule

nadina73 1

22.11.2010, 21:00

gaby ,da oficiala si categorica nu gluma

nadina73 1

22.11.2010, 21:01

Bun venit ,hai radem si glumim .....................nu ca nu zic nimic rau mai departedar ciorba ta e super buna

florian 1

22.11.2010, 21:27

Ei na poftim...am modificat avatarul şi am mutat şi paragrafele!...ce să mai...am luat frica!!!

gaby_duceag 1

22.11.2010, 21:28

.
deci:
ingrediente-bifat
introducere- bifat
avatar zambaret-bifat
ai un +9, ca a trebuit sa te indrum io))
data viitoare-ti dau 10)))

diaconta 1

22.11.2010, 21:39

"ce să mai...am luat frica!!!" cred si io,altfel iti da nota mica doamna profesoara @Gaby "introducere- bifat
" mooooor de ras

diaconta 1

22.11.2010, 21:40

Da' ce zambet ti-ai tras domnu' Florian

Ina 1

22.11.2010, 21:44

Cred ca nu-i mai trebuie sa intre in gura noastra

gaby_duceag 1

22.11.2010, 21:44

dia fatooo, numa' la prostii, doamne..nici nu m-as fi gandit la asa ceva))hahahaha)
Floriane: noi suntem fete bune da' glumim, sa nu fugi rupand pamantul, ok?)))

diaconta 1

22.11.2010, 21:48

pariu ca nu fuge si intra la distractie cu noi? sa vedem cine castiga

diaconta 1

22.11.2010, 21:50

Floriane ,asa-i ca te-ai dus sa ne faci un desert? si te-ai pus sa scrii reteta frumoooooooos asa cum ti s-a explicat

gaby_duceag 1

22.11.2010, 21:50

dia, daca nu-i insurat, te maritam))))). ia sa merg pe blog sa vad ce scrie@))
si in curand vom scrie: bucataras. ro. organizeaza nunti. mirii isi gatesc singur meniul)))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Schweinefilet-File de porc