Fasole batuta

de gaby_gabytza in Mancaruri de post, 1 Feb 2013 | 4557 vizualizari

COMENTARII (9)

laura_n 1

01.02.2013, 19:32

bestiala!

MotanLaOale 1

01.02.2013, 19:37

gaby_gabytza 1

01.02.2013, 19:39

ms laura

gaby_gabytza 1

01.02.2013, 19:39

ms motan

Merisor 1

01.02.2013, 19:54

Lau 1

01.02.2013, 20:16

harnicuta

gaby_gabytza 1

02.02.2013, 10:31

ms merisor

gaby_gabytza 1

02.02.2013, 10:31

ms lau

Ana_O 1

03.02.2013, 23:26

Gaby, morcovul si ceapa pe care le adaugi la fasole in timpul fierberii sunt tocati sau intregi si-i indepartezi cu apa? da, scz daca e o intrebare stupida... atat de incepatoare sunt! si mi-ai facut o poftaaa! Ms!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]