Fasole batuta

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de post, 5 Mar 2012 | 4267 vizualizari

COMENTARII (16)

Cris2711 1

05.03.2012, 10:37

fasolica buna

Aurelia 07_07 1

05.03.2012, 10:40

Fasolea i-mi place mult

Bucataras Medi 1

05.03.2012, 11:02

astazi fac si eu ciorbica de fasole.

Bya Ralu 1

05.03.2012, 11:03

super buna

Rocsi 1

05.03.2012, 11:08

buna de tot!!!

MotanLaOale 1

05.03.2012, 11:21

buna buna

deyutzky 1

05.03.2012, 11:37

elucubratiiculinare 1

05.03.2012, 12:36

Lau 1

05.03.2012, 13:32

place

mamaieelena 1

05.03.2012, 14:38

Angelina_Elena 1

05.03.2012, 16:29

imi place

madi_marin 1

05.03.2012, 17:37

place si fasolica, place si poza...

iry-gabriela 1

05.03.2012, 19:23

si mie imi place mancarea autentic romaneasca...felicitari

mena29 1

05.03.2012, 21:01

Buna,am si eu

MIUTA 1

06.03.2012, 16:14

Foarte buna

Dana Cristea - pusikmea 1

07.03.2012, 08:41

multumesc dragele mele, ma bucur ca va place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu pasat si ciuperci