Escalop de porc cu ciuperci

de gaby_duceag in Porc, 8 Sep 2010 | 10084 vizualizari

COMENTARII (67)

lia maria 1

08.09.2010, 12:27

Vin si eusa gust putinarata grozav cat despre nr retetelor

Dana Cristea - pusikmea 1

08.09.2010, 12:50

buunnn!!!!!!!!!

vero_closca 1

08.09.2010, 14:19

Pasiune pentru bucatarie 1

08.09.2010, 16:30

bravo gaby ai castigat 50 de galbeni,iti dai seama cat valoreaza reteta ta
sefu trebuia sa premiezi toate bucataresele active cu cativa galbeni

Ina 1

08.09.2010, 16:33

Iote-te ce de mai gateste Gaby deci eu am devenit lenesa site-ului

mimmi 1

08.09.2010, 16:53

Ce bun ii

ramo_cata 1

08.09.2010, 17:01

felicitari!!!!!!!!!!!

Sidy 1

08.09.2010, 17:26

De doua ori felicitari !Pentru delicioasa reteta si pentru galbenii castigati...
Asta da cadou din partea sefului...

gaby_duceag 1

08.09.2010, 18:18

multumesc mult fetelor.@ Ina, de gatit gatesc mereu, da-s lenesa la facut poze.@madi, intotdeauna am admirat farfuriile astea(zicea cineva ca are si Ina)dar..nu ma induram niciodata sa mi le iau. Sunt primite in dar din partea finilor, la nunta la care am cununat sambata.

gaby_duceag 1

08.09.2010, 18:20

silvioara, nu, nu mai am. am papat azi ce ramasese de ieri(nu resturi) ; am facut mai multa. cantitatea de carne e doar orientativa, zau nu stiu cat am pus)

gaby_duceag 1

08.09.2010, 18:20

medi, ciupercile le papa nadina)

nadina73 1

08.09.2010, 18:35

gaby vezi ce pierdeai daca nu puneai retata asa ca ar trebui jumi jumasuper foarte bun gaby si dau si eu uitemai multe nu pot

nadina73 1

08.09.2010, 18:35

am venit dupa ele (ciuperci) gaby am auzit deja

diaconta 1

08.09.2010, 18:41

am venit inarmata pana-n dinti....ceva firmituri mai ai si pentru oamenii muncii intarziati?....daca tot ti-a dat Sefu' atatia galbeni poti sa mai faci sa ajunga pentru toti....faine farfurii,faina prezentare Gabita

madi_marin 1

08.09.2010, 18:46

nasico....ai fini cu gusturi bune....

gaby_duceag 1

08.09.2010, 19:31

Nadina, ai dreptate)))nerecunoscatoare ce sunt). de fapt ar trebui sa ti-i dau toti,nu?))@claudia,nu mai e;daca mi-ar da sefu' 50 galbeni reali, i-as transforma in lei si as face dar asa..de unde materie prima?)@madi, mi-s dragi tare, tare, tare, amandoi

diaconta 1

08.09.2010, 19:39

te-ai scos din nou Gaby

gaby_duceag 1

08.09.2010, 19:40

mereu ma scot?

diaconta 1

08.09.2010, 19:58

era un compliment nu-i chiar simplu sa faci asta

gaby_duceag 1

08.09.2010, 20:03

..daca mi s-ar spune prima oara..nu te-as crede

Bunica 1

08.09.2010, 20:20

10 000 de retete ? Wow ce harnice suntem ( mai mult voi, mai putin eu ) ! Eeeeeee, da cine are noroc ,are ! Bravo gabitule si felicitari !

onuta 1

08.09.2010, 22:26

ajung tarziu dar poate mai ramane ceva ca prea este bun.

Corinuta 1

08.09.2010, 23:56

nadina73 1

09.09.2010, 00:02

gabytule nu vreau iubita,dar vezi ce face daca te impinge omu de la spatedaca nu puneai,.................fara galbeni eraite tuc iubita,felicitari

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne de porc