Dulceata din struguri negri

de Ancutsa in Dulceata / Gem, 28 Sep 2018 | 4630 vizualizari

COMENTARII (25)

Mutulica 1

28.09.2018, 16:43

Am si eu un soi din Moldova , nobil , dar care par sa semene cu ai tai si eu nu stiu ce sa fac cu ai mei.

Mutulica 1

28.09.2018, 16:45

Aaa , imi pare rau , pare un supliciu , eu nu pot curata prea multi desi sunt rabdator din fire.Dar da bine!

MotanLaOale 1

28.09.2018, 17:09

mihaelar63 1

28.09.2018, 18:07

Bunica 1

28.09.2018, 18:56

Tare buna!

RODIMUR 1

28.09.2018, 20:40

Foarte buna! Deosebita...!

Adi 1

28.09.2018, 20:47

Buna!

Constelatialeu 1

28.09.2018, 20:53

De struguri n-am facut, dar nu-i traziu sa incerc

diaconta 1

28.09.2018, 22:35

Minunata
M-a apucat si pe mine harnicia azi si am facut.
As zice ca e mai degraba gem ce am facut eu.
Stau pe ganduri sa mai fac o portie macar,ca e un deliciu,mai ales ca am avut struguri foarte dulci in gradina.
Eu am scos pulpa din coaja,le-am fiert putin apoi le-am trecut prin sita si am eliminat samburii.
Cojile le-am pasat in blender,le-am amestecat cu pulpa si zeama de lamaie.Am fiert pana a scazut si apoi am adaugat zahar.Eu am pus zahar gelifiant,dar se poate si cu zahar normal.
Am pus si scortisoara si vanilie.

Rocsi 1

29.09.2018, 20:09

Ce buna trebuie sa fie!

dantes 1

30.09.2018, 08:39

mirela0911 1

30.09.2018, 09:16

Asa ceva nu am facut, nici nu am mancat, dar sigur e delicioasa si aromata!

Ancutsa 1

30.09.2018, 10:51

Mutulica, ma bucur ca ti-a placut!

Ancutsa 1

30.09.2018, 10:51

Motan

Ancutsa 1

30.09.2018, 10:52

Mihaela

Ancutsa 1

30.09.2018, 10:53

Bunica, multumesc mult!

Ancutsa 1

30.09.2018, 10:53

Multumesc mult, Rodica!

Ancutsa 1

30.09.2018, 10:53

Adi, multumesc frumos!

Ancutsa 1

30.09.2018, 10:54

Cleme

Ancutsa 1

30.09.2018, 10:54

Claudia, ma bucur ca ti-a placut si ca ai incercat-o! Abia astept sa vad cum ti-a iesit!

Ancutsa 1

30.09.2018, 10:55

Rocsi, multumesc!

Ancutsa 1

30.09.2018, 10:55

Domnule Dante

Ancutsa 1

30.09.2018, 10:56

Mirela, multumesc frumos!

kytz 1

01.10.2018, 06:50

Migăloasă tare dar foarte bună!

Ancutsa 1

01.10.2018, 12:12

Multumesc mult, Kytz!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata ecologica de cirese galbene