Dulceata de visine cu zahar (mai) putin

de Lia_ in Dulceata / Gem, 17 Iun 2014 | 17391 vizualizari

COMENTARII (31)

claudiaO 1

17.06.2014, 14:31

ce bun

Lau 1

17.06.2014, 14:42

este foarte buna

MotanLaOale 1

17.06.2014, 14:42

interesant

diaconta 1

17.06.2014, 14:49

Buna si varianta asta
Eu la orice gem/dulceata pun zahar dupa gust si intotdeauna s-au pastrat ok si au fost pe placul nostru.
Am eu un fix si niciodata nu intorc borcanele,nu-mi place ca sa fie dulceata pe capac,dimpotriva,vreau sa fie capacul curat cand desfac borcanul.
Fitze dom'le ))))))))

Angelina_Elena 1

17.06.2014, 14:49

Cu cat mai putin zahar cu atat mai bine!

Ela68 1

17.06.2014, 14:53

imi place oricum

simona72 1

17.06.2014, 14:54

Foarte frumoasa prezentarea! Eu pun chiar si mai putin zahar, intre 300-400 gr la kg de fructe si la fel ca si Dia zic, a stat dulceata in camara si nici eu nu intorc borcanele...

Dya Daniela Andrei 1

17.06.2014, 14:58

Nici eu nu folosesc proportia 1:1 mi se pare prea mult Imi place dulceata de visne! O ador!

Pushaa 1

17.06.2014, 15:07

babi5 1

17.06.2014, 15:27

Bunica 1

17.06.2014, 15:52

Buna dulceata de visine!

MOKUSKA 1

17.06.2014, 16:09

Cu siguranta favorit!!! Deja le-am dat colegelor sa vada ca se poate si fara mult zahar...poate asa indrazneste careva sa si faca

Merisor 1

17.06.2014, 16:12

Ador dulceata de visine!

MOKUSKA 1

17.06.2014, 17:02

mihaelalalala 1

17.06.2014, 17:18

Lia_ 1

17.06.2014, 18:01

hei, multumesc pentru popas si comentarii

eu asta cu intorsul borcanului am procedat pt prima oara anul trecut cand am gatit in premiera dulceata de afine+ alte 4 feluri si am indraznit si sterilizat asa, pe uscat, la cuptor (fara bain marie sau cu dulceata in ele) si le-am intors.

stau si acum bine-merci ca mai am de anul trecut, si de aceea mi-e frica sa procedez altfel, ca sa nu se strice (in conditii de caldura mare la bloc)

laura_n 1

17.06.2014, 18:36

delicioasa! si eu folosesc zahar putin, prefer dulceata chiar acrisoara!

Lia_ 1

17.06.2014, 18:52

Laura Mi-am amintit ca dulceata de afine de anul trecut am facut-o cu doar 400g zahar/1kg fruct si sta bine merci si acum in conditii de cald la bloc; am editat si mentionat

Panacris 1

17.06.2014, 19:52

De probat! Mai vin și eu cu un tips Capacele borcanelor, înainte de a le căpăci, le șterg cu un disc demachiant înmuiat în spirt Asta, deoarece am o cămară de bloc, nearisită și mai ales ticsită )

Lia_ 1

17.06.2014, 21:19

Cris, si eu am la fel camara. Teoretic, imediat se evapora spirtul dar n-ai vazut fiica-mea ce nas fin poate sa aiba. I se trage de fapt de la un colecist "stramb" pe care il are la 90grade si simte cele mai fine mirosuri care ii si fac rau, dealtfel . Ar depista sigur.

Rocsi 1

17.06.2014, 21:37

Wawww....Este preferata mea si ti-a iesit MINUNATA!

Valclaudia 1

18.06.2014, 06:34

super buna, mai ales la iarna pentru prajituri!

Sidy 1

18.06.2014, 07:19

Cea mai buna dulceata ! Pot sa vin cu clatitele la tine ??? Deja mi-ai facut pofta !

Constelatialeu 1

18.06.2014, 08:53

dantes 1

18.06.2014, 09:37

Delicioasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de visine