Dulceata de visine cu zahar (mai) putin

de Lia_ in Dulceata / Gem, 17 Iun 2014 | 17760 vizualizari

COMENTARII (31)

claudiaO 1

17.06.2014, 14:31

ce bun

Lau 1

17.06.2014, 14:42

este foarte buna

MotanLaOale 1

17.06.2014, 14:42

interesant

diaconta 1

17.06.2014, 14:49

Buna si varianta asta
Eu la orice gem/dulceata pun zahar dupa gust si intotdeauna s-au pastrat ok si au fost pe placul nostru.
Am eu un fix si niciodata nu intorc borcanele,nu-mi place ca sa fie dulceata pe capac,dimpotriva,vreau sa fie capacul curat cand desfac borcanul.
Fitze dom'le ))))))))

Angelina_Elena 1

17.06.2014, 14:49

Cu cat mai putin zahar cu atat mai bine!

Ela68 1

17.06.2014, 14:53

imi place oricum

simona72 1

17.06.2014, 14:54

Foarte frumoasa prezentarea! Eu pun chiar si mai putin zahar, intre 300-400 gr la kg de fructe si la fel ca si Dia zic, a stat dulceata in camara si nici eu nu intorc borcanele...

Dya Daniela Andrei 1

17.06.2014, 14:58

Nici eu nu folosesc proportia 1:1 mi se pare prea mult Imi place dulceata de visne! O ador!

Pushaa 1

17.06.2014, 15:07

babi5 1

17.06.2014, 15:27

Bunica 1

17.06.2014, 15:52

Buna dulceata de visine!

MOKUSKA 1

17.06.2014, 16:09

Cu siguranta favorit!!! Deja le-am dat colegelor sa vada ca se poate si fara mult zahar...poate asa indrazneste careva sa si faca

Merisor 1

17.06.2014, 16:12

Ador dulceata de visine!

MOKUSKA 1

17.06.2014, 17:02

mihaelalalala 1

17.06.2014, 17:18

Lia_ 1

17.06.2014, 18:01

hei, multumesc pentru popas si comentarii

eu asta cu intorsul borcanului am procedat pt prima oara anul trecut cand am gatit in premiera dulceata de afine+ alte 4 feluri si am indraznit si sterilizat asa, pe uscat, la cuptor (fara bain marie sau cu dulceata in ele) si le-am intors.

stau si acum bine-merci ca mai am de anul trecut, si de aceea mi-e frica sa procedez altfel, ca sa nu se strice (in conditii de caldura mare la bloc)

laura_n 1

17.06.2014, 18:36

delicioasa! si eu folosesc zahar putin, prefer dulceata chiar acrisoara!

Lia_ 1

17.06.2014, 18:52

Laura Mi-am amintit ca dulceata de afine de anul trecut am facut-o cu doar 400g zahar/1kg fruct si sta bine merci si acum in conditii de cald la bloc; am editat si mentionat

Panacris 1

17.06.2014, 19:52

De probat! Mai vin și eu cu un tips Capacele borcanelor, înainte de a le căpăci, le șterg cu un disc demachiant înmuiat în spirt Asta, deoarece am o cămară de bloc, nearisită și mai ales ticsită )

Lia_ 1

17.06.2014, 21:19

Cris, si eu am la fel camara. Teoretic, imediat se evapora spirtul dar n-ai vazut fiica-mea ce nas fin poate sa aiba. I se trage de fapt de la un colecist "stramb" pe care il are la 90grade si simte cele mai fine mirosuri care ii si fac rau, dealtfel . Ar depista sigur.

Rocsi 1

17.06.2014, 21:37

Wawww....Este preferata mea si ti-a iesit MINUNATA!

Valclaudia 1

18.06.2014, 06:34

super buna, mai ales la iarna pentru prajituri!

Sidy 1

18.06.2014, 07:19

Cea mai buna dulceata ! Pot sa vin cu clatitele la tine ??? Deja mi-ai facut pofta !

Constelatialeu 1

18.06.2014, 08:53

dantes 1

18.06.2014, 09:37

Delicioasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Visine facute dulceata