Dulceata de visine

de Bunica in Dulceata / Gem, 3 Iun 2009 | 23364 vizualizari

COMENTARII (21)

Bunica 1

14.06.2009, 16:50

Eu las gemul sa se raceasca ca sa fiu sigura ca este bine legat

Bunica 1

17.06.2009, 22:51

Inseamna ca l-ai tinut mult pe foc daca s-a inchegat asa de tare

Bunica 1

17.06.2009, 22:55

O bobita inseamna ca atunci cand pui putin sirop pe farfurie nu se intinde.

Bucataras 1

17.06.2009, 23:06

Ce cantitate iese din farfuria de visine si kilogramul de zahar?

ANCA 1

21.06.2009, 15:17

facem si noi maine...intrebare: cam cat dureaza? cat se tine pe foc, am inteles ca poate dura si 4 ore..

Oana 1

27.06.2009, 23:43

Anca, depinde din cate visine faci...la mine a durat cam o ora si jumate fiertul, la foc mic...Mama incearca pe unghie, pune o picatura de dulceata si daca nu se imprastie, ci ramane ca o bobita, e gata! Dar atentie!!!! la inceput o sa faca o spuma alba, apoi se face roz si apoi incepe sa se aleaga spuma si face bule dulceata! atunci e aproape gata, trebuie incercata bobita!! si aleasa spuma aia roz

Bunica 1

04.07.2009, 23:58

Anonim! Cum a iesit dulceata ?

Bunica 1

06.07.2009, 17:46

aImi pare rau daca am intrat prea tarziu.Eu nu pun nicio aroma, o las naturala.Rodica_Laura

Julie 1

30.06.2010, 19:45

Bunica,ai fost harnicuta
Si eu fac dulceata de visine si nu pun nimic in afara de zahar. Nici gand de lamaie...anul asta visinele sunt atat de acreeee!

mihaelar63 1

30.06.2010, 20:24

ce culoare superba are dulceata bunico
Anca , Julie lamaia are rolul de a preintampina , zaharisirea dulcetii , daca se punea zeama de lamaie nu se intarea asa puternic .

Bunica 1

30.06.2010, 21:34

Ma bucur de vizita si de completari, mihaelar63 !

izulika 1

30.06.2010, 22:28

arata foarte bine ..si ar merge cu niste clatite

Lau 1

02.07.2011, 09:20

ce bine arata

LUK 1

02.07.2011, 10:43

buna buna

adry88 1

02.07.2011, 14:03

tare buna dulceata

diaconta 1

02.07.2011, 21:41

Bunica,ce poza apetisanta ai pus sigur e la fel de apetisanta si dulceata

camelia75 1

02.07.2011, 22:03

Cred ca prin curaj si fac si eu anul asta dulceata de visine!Arata excelent!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de piersici rosii