Dulceata de cirese in sirop de zahar

de Lia_ in Dulceata / Gem, 30 Iun 2014 | 10975 vizualizari

COMENTARII (20)

Corinuta 1

30.06.2014, 10:59

Vreau si eu un borcanel!

Pushaa 1

30.06.2014, 11:04

MOKUSKA 1

30.06.2014, 11:08

e minunata si reteta asta..

simona72 1

30.06.2014, 11:31

Panacris 1

30.06.2014, 12:00

De probat! Dar ce cantitate de zahăr ai folosit O să probez cu caise

Merisor 1

30.06.2014, 13:02

tarasmariana 1

30.06.2014, 13:05

Constelatialeu 1

30.06.2014, 13:41

Unde-i zaharul,cred ca ai uitat sa-l treci...

laura_n 1

30.06.2014, 13:43

interesanta metoda, nu am aplicat-o niciodata!

- Andreea - 1

30.06.2014, 15:44

Micutza Luana 1

30.06.2014, 18:32

un borcan po sa mi-l trimiti si mie

Valclaudia 1

30.06.2014, 20:13

Liuto, cat zahar folosim la 1 kg de cirese? As vrea sa incerc si eu reteta dar n-ai trecut zaharul la ingrediente......

Valclaudia 1

30.06.2014, 20:14

vad ca si fetele sunt interesate de reteta ta si au remarcat lipsa zaharului Sa nu uiti sa revii si sa ne spui si noua. Am trecut reteta la favorite

MotanLaOale 1

30.06.2014, 20:38

Rocsi 1

30.06.2014, 21:30

Foarte bine arata!

Lia_ 1

30.06.2014, 22:32

Multumesc ca ati observat ca uitasem sa trec zaharul

Multumesc pt comentarii

robert_b 1

01.07.2014, 07:58

Lavinia 1

01.07.2014, 08:26

super gustoasa

Rahela Velicu 1

13.06.2017, 22:03

Rahela Velicu 1

21.06.2021, 14:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de cirese