Dulceaţă de căpşuni – Multicooker

de madi_marin in Dulceata / Gem, 25 Mai 2014 | 5219 vizualizari

COMENTARII (24)

Micutza Luana 1

25.05.2014, 20:06

o ador efectiv ::

Rocsi 1

25.05.2014, 20:27

Mmm ce buna!

MotanLaOale 1

25.05.2014, 20:28

Constelatialeu 1

25.05.2014, 20:29

T I M E A 1

25.05.2014, 20:33

super Mada draga

babi5 1

25.05.2014, 20:57

cristeena20 1

25.05.2014, 21:04

perfecta!!!imi place tare mult!1

Dya Daniela Andrei 1

25.05.2014, 21:05

Ce frumos le-ai asezat
Nu stiu cum este menta in combinatie cu capsunile, insa cu visinele mi se pare minunata

Bya Ralu 1

25.05.2014, 21:06

excelenta

MOKUSKA 1

25.05.2014, 21:25

ce idee minunata

Criss 1

25.05.2014, 21:26

Bunica 1

25.05.2014, 21:35

Minunata!

Valclaudia 1

25.05.2014, 21:49

Ina 1

25.05.2014, 21:52

Aurelia 07_07 1

25.05.2014, 22:43

Xandrinne 1

25.05.2014, 22:58

Oana 1

25.05.2014, 23:39

Suuper!

Corinuta 1

26.05.2014, 00:25

buna tare!

Sidy 1

26.05.2014, 07:27

Chiar eram curioasa cum iese dulceata in multicooler ! Cate borcanele ti-au iesit din cantitate ?

Pushaa 1

26.05.2014, 11:07

laura_n 1

26.05.2014, 13:34

super fain cu ce ai combinat, Madi!

babi5 1

26.05.2014, 16:01

Angelina_Elena 1

01.06.2014, 18:19

Lia_ 1

06.06.2014, 21:11

trebuia sa scrii dulceata de capsuni cu ananas si cred ca era navala pe reteta asta a ta pentru ca nu m-as fi gandit vreodata sa le combin asa

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de capsune cu gelfix