Drob de miel

de Ela68 in Oaie, 23 Apr 2014 | 9663 vizualizari

COMENTARII (19)

Bya Ralu 1

23.04.2014, 19:27

bun

MotanLaOale 1

23.04.2014, 19:27

Dya Daniela Andrei 1

23.04.2014, 19:36

Mie imi place mai mult cu carnea tocata

simonacallas 1

23.04.2014, 19:48

Panacris 1

23.04.2014, 19:58

Corinuta 1

23.04.2014, 20:01

fain drobul tau Ela!

Ela68 1

23.04.2014, 20:07

multumesc

Rocsi 1

23.04.2014, 20:25

Arata bine

Alexandra Burz 1

23.04.2014, 20:32

Constelatialeu 1

23.04.2014, 20:44

simona72 1

23.04.2014, 21:15

Tare bun!!

alilianaa 1

23.04.2014, 21:17

tare bun!

Bunica 1

23.04.2014, 21:17

simonacallas 1

23.04.2014, 22:40

Foarte bun si foarte frumoase fotografii, brava

Ela68 1

24.04.2014, 09:33

Pushaa 1

24.04.2014, 13:09

Lavinia 1

24.04.2014, 14:13

mi-e pofta

Ela68 1

24.04.2014, 14:28

anca_rm 1

25.04.2014, 09:34

imi place tare mult carnea de miel, si drobul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob de miel