Dovlecei umpluti cu telemea

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2014 | 3295 vizualizari

COMENTARII (15)

laura_n 1

31.01.2014, 18:30

grozavi! chiar grozavi

Bunica 1

31.01.2014, 18:32

Buni trebuie sa fie!

babi5 1

31.01.2014, 18:41

laura se face asa de usor si sunt de-a dreptul grozavi multumesc

babi5 1

31.01.2014, 18:41

Bunica chiar buni .

MotanLaOale 1

31.01.2014, 18:55

laura_n 1

31.01.2014, 19:01

Babi, si eu fac dovlecei umpluti la cuptor, imi plac mult

Corinuta 1

31.01.2014, 19:08

Ce buuuniiiiii!

babi5 1

31.01.2014, 19:25

multumesc Corinuta

Ela68 1

31.01.2014, 20:29

imi place combinatia

MonaMimi 1

31.01.2014, 21:13

Cris2711 1

31.01.2014, 21:57

buni

babi5 1

01.02.2014, 10:02

Ela68,mon,Cris Tina ,sa-i faceti sunt super buni ,daca aveti ceapa verde inlocuiti ceapa obisnuita eu nu am avut ,dar este foarte bine si asa gustosi tare multumesc

Rocsi 1

01.02.2014, 20:08

Ce mult ii plac mamei mele

babi5 1

02.02.2014, 01:45

Multumesc Rocsi

Rahela Velicu 1

24.06.2021, 20:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu branza, rosii si ardei